03 / 05 / 2024

TOGG video

TOGG video

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

Bakan Varank’tan son dakika açıklaması: Daha 24 saat bile olmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamada 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'a 17 bin 275 sipariş geldiğini duyurdu. İşte o açıklamanın detayları…

Togg başvuru adımları tek tek açıklandı! Togg için 60 bin TL ödeme şartı!

Togg’da sıra satın alım konusu merak edilmeye başlanırken, Togg sipariş süreci bugün başlayarak, 27 Mart tarihine kadar devam edecek. T10X’e sahip olmak isteyen kişiler için Togg başvuru adımları ise tek tek açıklandı.

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri bu akşamdan itibaren başladı. Siparişler başlar başlamaz da uyarı geldi. İşte detaylar!

Togg’un modellerinin isimleri beli oldu! İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg tarafından yapılan paylaşımda gelecek dönemde üretime girecek yeni modellerinin isimleri ortaya çıktı. Peki, Togg'un modellerinin isimleri neler? İşte detaylar...

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!

TOGG Suv'un satış fiyatı belli oldu! İşte kendi sınıfında rakip karşılaştırması!

Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. T10X'in uzun menzilli versiyonun satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.

TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir?

TOGG’un satış fiyatı açıklandı mı, TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? soruları hız kazandı. İşte merak edilen detaylar!

Yerli ve milli otomobil TOGG'un T10X modelinin kataloğu yayımlandı! 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Yerli otomotiv girişimi Togg, C-SUV T10X'in 953 bin TL'den başlayacağını açıkladı. T10X için ön siparişler, 16-27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore dijital platformu ve Togg'un web sitesi üzerinden alınacak ve 2023 yılı boyunca çekilişle belirlenen kullanıcılara satılacak.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fiyat listesi kulislere sızdı! İlk teslim tarihi resmen belli oldu! 

Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg için nefesler tutuldu ve geri sayım başlarken fiyat listesi kulislere sızdı.  İlk teslim tarihi resmen belli oldu! İşte Togg'un fiyatı...

TOGG satışa çıkıyor! İşte SUV modelin adı ve fiyatı!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un heyecanla beklenen satış süreci bu hafta başlıyor. Togg'un C- SUV modelinin ismi de belli oldu. Togg'un başlangıç fiyatı için ilk tahminlerde gelmeye başladı.

Yerli otomobilimiz Togg’un satış fiyatı ve model ismi belli oldu

Ülkemizin 60 yıllık hayali olan yerli otomobilimiz Togg nihayet üretim bandından iniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un hafta içerisinde satışa sunulacağını söyledi.

Bakan Yardımcısı Kacır heyecanlandırdı! Togg’un satış tarihini duyurdu!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un satışa çıkacağı günü sabırsızlıkla bekleyenlere büyük müjdeyi Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır verdi.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...

TOGG video Haberi

TOGG video

Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası TOGG'un, dünyanın önemli markalarının teste tabi tutulduğu merkezde zorlu kış şartları altında nasıl çalıştığının teknik analizi için denemeye tabi tutuldu. Aracın makyajlı yüzüne ilişkin detaylar ise ilk kez bu testle ortaya çıktı.

TOGG'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, eksi 40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

TOGG'UN VİDEOSU DA PAYLAŞILDI

TOG'un karlı zeminde nasıl yol tuttuğu, motor performansı ve akü değerleri teste tabi tutuldu.

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdihttps://t.co/cz7dJEqKCJ#togg pic.twitter.com/hVSu2X53O9

— Emlak Kulisi (@emlakkulisicomm) March 20, 2022

TOGG'un lansmanı dışında üretime bu kadar yaklaşılmışken ilk kez yürürken çekilen videosu sosyal medya hesabından paylaşıldı. TOGG'un...