07 / 05 / 2024

togg yerlilik oranı

togg yerlilik oranı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'a özel sunulan taşıt kredisi faiz oranlarında artışa gidiliyor. 2 Ekim tarihi itibariyle yüzde 1,59'a olan faiz oranı yüzde 2,11'e çıkacak.

Deniz yoluna 2053'e kadar 21,6 milyar dolarlık yeni yatırım yapılacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye, deniz ticaretinden aldığı payı artırmak için Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi planlarken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yapacak.

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

TOGG etkisi! Türkiye'de elektrikli otomobil satışları yüzde 172 arttı!

Elektrikli otomobil satışları dünyada yüzde 70 artarken Türkiye'de bu oran yüzde 172 oldu. Peki Yerli otomobil Togg’un yollara çıkmasının ardından elektrikli otomobil satışlarında bir artış olur mu? Diğer otomobil üreticileri de rekabet edebilmek adına satış fiyatlarını TOGG’a göre belirler mi? İşte

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Konut ihracatında hedef 20 milyar dolar!

Yüzde 80 yerlilik oranına sahip gayrimenkul sektörü yabancıya konut satışıyla önemli bir ihracat kalemi oluşturuyor. Türkiye 2018 yılında yabancıya satılan yaklaşık 40 bin konut sayesinde 6 milyar dolarlık konut ihracatı hacmine ulaştı…

Demiryolu yapımında yüzde 90 yerliliğe ulaştık!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın, demiryolu yapımında yerlilik oranının yüzde 90'a ulaştığını açıkladı.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Raylı sistemde 'yerli üretici’ tarifi yapılmalı!

RAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Taha Aydın, ihalelerde getirilen yüzde 51 yerlilik oranı şartına karşın, yerli sermayenin güçlendirilmesi için öncelikle yerli üretici tanımının yapılması gerektiğini söyledi

Akkuyu Santrali'nin inşaat malzemeleri için Ruslar vergi indirimi istedi!

Akkuyu Nükleer A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Oleg Titov, "Santralin inşasında kullanılacak malzeme ve ekipmanda yerlilik oranının artması için Kurumlar Vergisi ve Katma Değer Vergisi'nin (KDV) sıfırlanmasını istiyoruz" dedi...

Tüik raporuna göre konut satışları 2.35 oranında azaldı!

TÜİK'in dönemsel olarak yayımladığı konut raporuna göre, Türkiye genelinde konut satışı bir önceki döneme göre yüzde 2.35 oranında düşüş yaşadı...

Türkiye'de konut satışları yüzde 2,35 oranında düştü!

Türkiye'de yılın üçüncü çeyreğinde konut satışları, bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,35 oranında düştü. Söz konusu dönemde 103 bin 543 konut satış sonucu el değiştirdi...

togg yerlilik oranı Haberi

togg yerlilik oranı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Varank, TOGG’un Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili değil, aslında Türkiye'nin ilk otomobili olduğunu dile getirdi ve Togg'un Gemlik'teki fabrikasının açılış tarihi hakkında bilgi verdi.

Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı.

 Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak? İşte detaylar...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un yerlilik oranı hakkında açıklamalarda bulundu.

Togg'un minimum yüzde 51 yerlilik oranıyla piyasaya sunulacağını belirten Varank, "2025'te de minimum yüzde 65 yerliliği yakalayacak." dedi.

A Haber’in haberine göre, Varank, Togg 'un Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili değil, aslında Türkiye'nin ilk otomobili olduğunu dile getirdi.

Bakan Varank, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Togg'un Gemlik'teki fabrikasını açacağını söyledi.

Varank, fabika açılışında ilk...