29 / 04 / 2024

togo kulelerinde son durum ne

togo kulelerinde son durum ne

Ankara’nın gündeminden düşmeyen TOGO kuleleriyle ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Mansur Yavaş, TOGO kulelerine ilişkin konuştu...

Togo kuleleri nasıl hızla yükseldi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkentteki Togo kulelerinin nasıl hızla yükseldiğini anlattı...

Togo Kuleleri krizinde sular durulmuyor!

TOGO Kuleleri tartışması ‘rüşvet' üzerinden sürüyor. Kulelerle ilgili olarak ortada dolaşan isimler dikkat çekiyor.

Bülent Arınç'ın ‘parsel parsel' iddiası TOGO'yla mı ilgili?

CHP eski Ankara Milletvekili ve Ankara Ticaret Odası Eski Başkanı Sinan Aygün, 27 Mart 2017 tarihinde Eskişehir Yolu üzerindeki arazisine TOGO İkiz Kuleleri'ni dikme kararı aldı ve inşaat ruhsatı aldı. Peki sonra ne oldu?

TOGO Kuleleri için flaş gelişme! İhale öncesi yargıdan dur kararı!

TOGO Kuleleri için flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte TOGO Kuleleri ile ilgili yaşanan o gelişmenin tüm detayları...

TOGO kulelerinde yıkım başlıyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO kulelerine ilişkin "Dert TOGO kulelerine ruhsat almak değil Mansur Yavaş'ı görevden almaktı" dedi. Yavaş, TOGO kulelerinin kısmen yıkılacağını söyledi.

TOGO kulelerinde son durum ne?

Ankara’nın gündeminden düşmeyen TOGO kuleleriyle ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Mansur Yavaş, TOGO kulelerine ilişkin konuştu...

TOGO Kuleleri tartışmasında son karar: Yıkılacak!

Ankara’nın gündeminden düşmeyen TOGO kulelerinde, Danıştay Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı haklı gördü.

TOGO Kulelerinde çalışan personeller işten çıkarıldı mı? 

Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün'ün TOGO kulelerinde çalışan personelinin işine son verdiği iddia edildi.

TOGO kulelerine denetimden önce ruhsat mı verildi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen TOGO kulelerinde Mimarlar Odasını devreden çıkarılarak ruhsat verildiği ortaya çıktı.

Togo Kuleleri’yle ilgili yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor!

Başkent Ankara'da yer alan Togo Kuleleri’ne ilişkin yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor. Projeyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında...

16/9 kulelerinde son durum ne?

Zeytinburnu sahilinde yapılan 'onaltı dokuz' projesinde, yasalara uygun olmadığı gerekçesiyle inşaat ruhsatının iptal edilmesini talep ederek dava açan Mimar Yusuf Özden, şikayetini geri çekti.

3. Köprü kulelerinde son 22 metreye gelindi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında İstanbul Boğazı üzerinde yapılacak 3. Köprü'nün yapımına hızla devam ediliyor. Garipçe ile Poyrazköy arasında yapımı süren köprünün yüksekliği 322 metre olacak. Kuleler günde ortalama 2 metre yükseliyor...

3. Köprünün kulelerinde son 20 metre!

İstanbul'un üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim'in kuleleri haftaya tamamlanıyor. Yüksekliği 320 metre olacak kulelerin 300 metresi tamamlandı. Her iki ayakta bulunan dört kule kirişlerle birbirine bağlandı...

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Avrupa Konutları TEM'de son 210 konut! 185 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları TEM'de 3 bin 100 adet konuttan satışı süren son 210 konut kaldı...

Beypalas'ta 105 bin TL'ye! Hemen teslim son 20 konut!

200 ev ofisten meydana gelen Beypalas'ta son 20 konutun satışı devam ediyor

togo kulelerinde son durum ne Haberi

togo kulelerinde son durum ne

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde TOGO kulelerini ve Manşur Yavaş'ın konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

İşte Saygı Öztürk'ün 'Mansur Yavaş’ı kim görevden aldırtmak istedi?' başlıklı yazısı...

Sinan Aygün, siyasetçi kimliğinden çok Ankara Ticaret Odası Başkanlığı (ATO) dönemindeki AKP'ye muhalif tutumuyla tanınıyordu. Siyasetten sonra Koç Kulelerini, ardından TOGO kulelerini yaptı. Ama TOGO kuleleri başını çok ağartacak gibi gözüküyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, uzun bir aradan sonra televizyon programlarına çıkmaya başladı.

Gürkan Hacır'ın yönettiği KRT'de “Şimdiki Zaman” programında Uğur Dündar, Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu, İsmail Saymaz'ın, FOX'ta “Çalar Saat” programında İsmail Küçükkaya'nın, Global TV'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevaplandırdı. Hemen her programda “TOGO Kuleleri” sıkça konuşuldu. Kulelerle ilgili mahkeme kararı da ilk kez bu köşede yayımlanmıştı.

“BENİ ALDIRTMAYA ÇALIŞTI”

Mansur Yavaş...