06 / 05 / 2024

tokat artova çelikli köy

tokat artova çelikli köy

Tokat’ın Artova ilçesine bağlı Çelikli beldesi mahalli idareler genel seçimleri ile birlikte nüfusu 2 binin altında olması sonucu köye dönüştü. Çelikli Köyü Muhtarı Halis Çınar, yolun 10 yıldır yapılmasını beklediklerini söyledi...

Tokat Artova TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!     

TOKİ Tokat Artova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Artova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Artova'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Artova sosyal konut projesi... 

Tokat Artova TOKİ başvuru tarihleri!

Tokat Artova TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 1 adet konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Tokat Artova başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Artova 2019 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Tokat Artova 2017 başvuruları!

Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Tokat Artova 2017 başvuruları...

Tokat Artova TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Tokat Artova TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 12 bin 816 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı!

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 3 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Tokat Artova başvuru süresi yarın başlıyor!

TOKİ Tokat Artova başvuru süresi yarın başlıyor. 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek.

Tokat Artova Yağcımusa Göleti kamulaştırılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Tokat Artova Yağcımusa Göleti'nin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Artova'da TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık!

Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması Kapsamındaki 3 adet Konut açık satışa çıKarılıyor. İşte, Tokat Artova TOKİ son başvuru tarihi!

Tokat Artova TOKİ son başvuru tarihi!

Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, Tokat Artova TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Tokat Artova'da 3 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tokat Artova Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Tokat Artova TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Tokat Artova'da daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 3 adet konutun açık satışa sunulduğu projede aylık taksitler 636 TL'den başlıyor. İşte Tokat Artova TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Tokat Artova'da 3 adet konut satıyor!

TOKİ Tokat Artova'da 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 12 bin 722 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

tokat artova çelikli köy Haberi

tokat artova çelikli köy


Çelikli Köyü Muhtarı Halis Çınar, yaklaşık 10 yıldır yol sorunlarının çözülmesini beklediklerini söyledi.


Tokat’ın Artova ilçesine bağlı Çelikli beldesi mahalli idareler genel seçimleri ile birlikte nüfusu 2 binin altında olması sonucu köye dönüştü. Çelikli Köyü Muhtarı Halis Çınar, yolun 10 yıldır yapılmasını beklediklerini söyledi. Taşlı tozlu yolda kazaların yaşandığını ifade eden Çınar, siyasilerin her dönem söz verdiklerini ama yolun bir türlü yapılamadığını belirterek, “Yol konusunda çok mağduruz. Zile ile Artova ilçesini Çamlıbel beldesi ve Sivas karayoluna bağlayan bir yol burası. Burada bölgenin en büyük havyan pazarı kuruluyor. Bu yolu kullanmak durumunda kalıyorlar. Yaklaşık 9 kilometrelik olan ve sürekli kullanılan bu yolumuzun biran önce yapılmasını bekliyoruz. Diğer yoldan ulaşım sağlandığında ise yaklaşık 10 kilometre fark ediyor. Bu da süre kaybının yanı...