18 / 05 / 2024

tokat belediyesi yürüyüş yolu

tokat belediyesi yürüyüş yolu

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

O kentteki yapıların yüzde 70'i acil dönüştürülmeli: Deprem için çok kritik bir şehir!

Tokat'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan depremler halkı paniğe sürükledi ve evlerde hasar meydana geldi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat'ın fay hatları için kritik bir noktada olduğunu belirtti ve acil olarak kentsel dönüşümü işaret etti. İşte Bulut'un o açıklaması...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

İzmir Örnekköy’de kentsel dönüşüm için iki ihale birden!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm ilkeleri doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor. Büyükşehir, Örnekköy’de birinci etap kapsamında 130 konut ve 13 işyerinin inşaatını tamamlayan ve hak sahiplerine önümüzdeki günlerde teslim etmeyi amaçlıyor.

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkıma ilişkin savunma!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak eklentilerin yıkılmasının yerinde bir karar olduğunu belirtti...

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasına ilişkin açıklama!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasında kaçak bölümlerin olduğuna ilişkin açıklamalarda bulundu...

tokat belediyesi yürüyüş yolu Haberi

tokat belediyesi yürüyüş yolu


Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arası kanal kenarı yürüyüş yolu ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.


Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Karşıyaka – Altıyüzevler Kanal Kenarında devam eden, bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Eroğlu Kanal Kenarı Rekreasyon çalışmalarının tamamlanması ile bu alanın şehrin cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini belirtti.

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada; “Karşıyaka kanal kenarı çevre düzenleme alanlarıyla kaldırım ve asfalt hazırlık çalışmalarını yerinde inceledik.

Karşıyaka Kanal kenarı; yapacağımız bisiklet ve koşu yolları, dinlenme alanları, peyzaj çalışması ve ışıklandırmaların tamamlanması ile halkımızın gece gündüz vakit geçirebileceği, şehrin cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.



Tokat...