29 / 04 / 2024

tokat okul projeleri

tokat okul projeleri

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a yeni okul müjdesi!

Tokat İli, Turhal İlçesi Osman Gazi Mah. 1 Adet 16 Derslikli Okul, Cumhuriyet Mah. 2 Adet 16 Derslikli Okul, Zile İlçesi Osman Gazi Mahallesi 1’er Adet 12 Derslikli Okul ve 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Tokat Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta hayata geçireceği 3 okulun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat Erbaa'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Tokat İli Erbaa İlçesi Batı Mahallesi (Fatih Sultan Mehmet İlkokulu) 16 Derslikli Anaokulu Yapısı ve Üzümlü Mahallesi (Üzümlü İlkokulu) 8 Derslikli Anaokulu Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

tokat okul projeleri Haberi

tokat okul projeleri

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 15 Nisan'da yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/157301 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/