29 / 04 / 2024

tokat zilede inşaata fotoğraf yasağı

tokat zilede inşaata fotoğraf yasağı

Tokat’ın Zile ilçesinde mahallelilerin itirazlarına rağmen inşaat yapılmak üzere satılan ve hafriyat işlemine başlanan çocuk parkının etrafında adeta sıkıyönetim ilan edildi.

Emlakta Nostalji: 1942'de imar ve inşaata dair yeni yönetmelik!

1942 yılında toplanacak Umumi Meclis'in gündeminde kentin imarı ve yapılacak inşaata dair yönetmenlik varmış.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

İSKİ tarafından inşaata başlanan arazi meclis gündeminde!

İSKİ tarafından dere yatağında olduğu ve inşaat yapılmaması gerektiği yönünde görüş verilmesine rağmen üzerinde inşaata başlanan bir arazi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dev şirketler parasını AVM ve inşaata yatırdı!

Ekonomist Dr. İsmet Demirkol, ''Türkiye’ye 400 milyar dolar civarında para geldi. Bu paranın büyük bir kısmı borsaya diğer taraftan da gayrimenkul ve AVM’lere gitti. Türkiye’de çoğu şirket 2008 2019 yılları arası ağırlıklı olarak parasını AVM ve inşaata yatırdı'' dedi.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Tokat için acele kamulaştırma kararı!

Tokat'ta tesis edilecek Omala Barajı ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi!

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi. Operatör S.K. kazayı yara almadan atlattı. Vinç ve inşaatta ise maddi hasar oluştu.

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

İnşaata yönelen sanayici hazır giyime geri dönüyor!

Konfeksiyon atölyelerini bırakarak inşaata yönelen sanayici hazır giyime dönüyor. Büyüyen pazar iş adamlarının cesaretini de artırıyor. 

tokat zilede inşaata fotoğraf yasağı Haberi

tokat zilede inşaata fotoğraf yasağı

Tokat’ın Zile ilçesinde mahallelilerin itirazlarına rağmen inşaat yapılmak üzere satılan ve hafriyat işlemine başlanan çocuk parkının etrafında adeta sıkıyönetim ilan edildi. En son, 9 Mart’ta bir vatandaş parkın fotoğrafını çektiği gerekçesiyle polisler tarafından gözaltına alındı. Bunun üzerine mahalleli basın açıklaması yaparak, “Yaklaşan yanar!” dedi.


Parkta fotoğraf çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 25 yaşındaki Emrah Kazanır hakkında, “iş yeri dokunulmazlığını ihlal” suçundan işlem yapıldı. Aynı gün Zile Polis Merkezi’nde alınan ifadesinde, “Evime giderken önceden çocuk parkı olan yerin kepçeyle kazıldığını görünce merak ettim. Baktım, başka bir eylemim söz konusu değildir” dedi. Kazanır ifade işleminden sonra serbest bırakıldı.

Zileliler bu gözaltıdan bir gün sonra avukatları Sultan Aktaş’ın öncülüğünde bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, park hakkında açılan davanın sürdüğü belirtilerek, “Bu arada parkına sahip çıkan...