27 / 04 / 2024

Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz, Cemil Yılmaz, Murat Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayrangöl tarafından kuruldu.

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sefa İçen ve Yakup Bozdemir ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz, Cemil Yılmaz, Murat Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu.Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Toker Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Tepecik Ulus Mahallesi, Vatan Caddesi,...