22 / 07 / 2024

toki 2015 kampanyasından kaç kişi yararlandı

toki 2015 kampanyasından kaç kişi yararlandı

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler dikkat! İndirim kampanyasından kimler faydalanacak?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasının başvurularının bu hafta başlayacağını açıkla

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

THY, indirim kampanyalarını sık sık düzenleyen bir havayolu şirketidir ve yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Mayıs ayı için planlanan kampanya, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim sunacak. Kampanyadan yararlanabilecek kişiler de açıklandı. İşte, THY'nin bu indirimli bilet kampanyasından faydalanabile

Orta gelirliye konut kampanyasından kimler yararlanacak? 

"Orta gelirliye konut kampanyasından kimler yararlanacak?" sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte orta gelirli konu kampanyası 2023 detayları...

Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

Dar gelirlilere sosyal konut projesinden sonra şimdi gözler orta gelir grubuna yönelik konut projesine çevrildi. Peki, Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

TOKİ 2022 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dün itibarıyla sona eren yüzde 25 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişinin faydalandığını belirtti.

Milyonlar bekliyordu! TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı TOKİ projesinin, peşin ödeme kampanyası başladı. Peki TOKİ’nin indirim kampanyasından kimler faydalanacak? İşte TOKİ indirim kampanyasının detayları.

TOKİ'nin yüzde 2022 indirim kampanyasından 26 bin 306 kişi faydalandı!

TOKİ yüzde 2022 indirim kampanyasından 26 bin 306 kişinin faydalandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili konuştu.

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyasından toplamda 14 bin 575 kişi faydalandı.

TOKİ arsa kampanyasında son 7 gün!

TOKİ tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlatılan indirim kampanyasında son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasından 15 bin 313 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından başlatılan "Borcunu erken ödeyene yüzde 22 indirim" kampanyası kapsamında kampanyaya katılanların yüzde 94,42'si borçlarını kişisel tasarrufları ile kapattı

TOKİ arsa kampanyası 10 gün sonra sona eriyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyasına başvurular 10 gün sonra sona eriyor. 

TOKİ arsa kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ yüzde 10 indirim kampanyası 2021 ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyasından kimler yararlanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2021...

toki 2015 kampanyasından kaç kişi yararlandı Haberi

toki 2015 kampanyasından kaç kişi yararlandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirterek, "Bu yaklaşık 1,5 milyar liralık bir bedel. Bu paranın 750-760 milyon lirası kredi kullanılmadan vatandaşın yastık altı parası diye tabir edilen paradan getirilip ödendi" dedi.


Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.


TOKİ'nin kurulduğu günden bu yana kuruluş amacının "konuta erişmekte zorlanan vatandaşları toplu konuta eriştirmek" olduğunu dile getiren Turan, 2002 yılına kadar yani 18 yılda idarenin yaklaşık 43 bin konut yaptığını aktardı.


2002 yılından 2014 yılına kadar geçen zamanda ise 655 bin konut imal edildiğinin altını çizen Turan, "Her idare dünün imkan ve kabiliyetleriyle sorunlara çözüm...