05 / 05 / 2024

toki 2016 konut projel

toki 2016 konut projel

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’de inşaat hamlesi başlatan TOKİ, Silopi’de yapımı süren 236 konutu bu yıl bitirecek. Başkan Turan, “Doğu ve Güneydoğu’ya 3 yılda 60 bin konut yapma hedefimiz var” dedi

TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik hazırlanan indirim kampanyasının ikincisi yarın başlıyor. 

Dar ve orta gelirliler TOKİ'den konut bekliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan yaptığı açıklamada , “Ülkemizin her köşesinde bilhassa dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın bizden beklentisi yüksek. Malum olan bu gerçeği, saha ziyaretlerimizde çok daha yoğun hissediyoruz." dedi.

Malatya TOKİ 89 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Doğanşehir İlçesi Karşıyaka Mahallesi 89 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Düzce TOKİ 127 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi 127 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş TOKİ 624 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Denizli Honaz TOKİ 110 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Honaz İlçesi 110 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bolu Seben TOKİ 266 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Seben İlçesi 2.Etap 266 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Evi olmayana TOKİ'den konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), inşa ettiği 8.500 konut, 20 yıla varan vade ve 185 liradan başlayan taksit avantajları ile satışa çıkarılıyor. 

Çorum Kargı TOKİ 717 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Kargı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 717 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Bolu Mudurnu TOKİ 488 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi 4.Etap 488 Adet Konut , 1'er Adet Ticaret Merkezi, 24 Derslikli İlköğretim Okulu , 2 Adet Teshin Merkezi ve Dere Islahı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Tunceli TOKİ 344 konut ihalesi yarın!

Tunceli İli Çemişgezek İlçesi Meydanmescit Mahallesi 344 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Konya Meram Gödene TOKİ 22 konut kura sonucu sorgulama!

TOKİ Konya Meram Gödene'de 22 konut kuralı satış yöntemiyle alıcılarını bekliyor. TOKİ Meram Gödene daire fiyatları 91 bin 281 TL'den başlıyor.

toki 2016 konut projel Haberi

toki 2016 konut projel

Sosyal yaşam projeleriyle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), terör mağdurlarının da yaralarını sarıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Bölgede terör sebebiyle birçok il, ilçe ve kasaba ciddi zarar gördü. Şu anda acil bir plan olarak Diyarbakır, Şırnak, Mardin'de konut ihtiyacını karşılamaya yönelik büyük bir hamle başlattık" dedi.


YOĞUN BİR TALEP VAR

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden yoğun bir konut talebinin geldiğini de vurgulayan Turan, "Şırnak Silopi'de inşası devam eden 236 konutumuzu yılsonunda bitireceğiz. 3+1 planda inşa ettiğimiz Silopi projemizde ayrıca, çocuk oyun parkları, 94 araçlık otopark ve spor alanı da bulunacak" diye konuştu. Toplam blok alanı 40 bin 977 metrekare olan Silopi...