05 / 05 / 2024

toki 2018 dar gelirli projeleri

toki 2018 dar gelirli projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin 500 konutun satışı ve planını yaklaşık 15 bin 500 konutun da ihale sürecini yürütüyor olacağız." dedi...

TOKİ’den dar gelirlilere özel 500 bin sosyal konut projesi! Başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12’nci Kalkınma Planı doğrultusunda 2024 yılından 2028 yılı sonuna kadar dar ve orta gelirli vatandaşlar için 500 bin konut yapacak.

TOKİ'den dar gelirlilere son dakika müjdesi! 81 ildeki 150 bin konut için geri sayım başladı! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 81 kentte inşa edeceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için yüzde 10 peşinatın yanı sıra 180-240 ay vade imkanı sağlanacak.

TOKİ'den dar gelirliye 5 bin 808 ucuz konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 bin 808 adet yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den dar gelirli ailelere kira öder gibi ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzlerce konutun satışına devam ediyor. İşte o konutlar...

TOKİ'den dar gelirli ailelere 80 bin sosyal konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 25 milyar lira olan 80 bin konutluk kentsel dönüşüm ve sosyal konut projelerine başlayacaklarını açıklamıştı. Peki, dar gelirli aile konut başvurusu ne zaman? TOKİ başvuruları ne zaman? Dar gelirli aile konut fiyatı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den dar gelirli ailelere ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Türkiye genelinde 1+1, 2+1, ve 3+1 konut satışı için yeni duyuru yayınladı. Uygun ödeme koşullarının yer aldığı evlerin fiyatları 111 bin liradan başlıyor.

TOKİ'den dar gelirli ailelere ucuz konut ve iş yeri müjdesi!

TOKİ tarafından 23 farklı ilde açık satışlar devam ediyor. Kolay ödeme alternatifleri dışında sadece 10 bin TL peşinat vererek 120 - 180 ve 240 ay taksit ile hem iş yeri hem de konut satışlarını gerçekleştiriyor.

TOKİ'den dar gelirliye 461 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den dar gelirli vatandaşlara müjde açıklama geldi. Dar gelirliye ayda 461 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuldu.

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu.

TOKİ'den dar gelirli ve asgari ücretliye ucuz ev müjdesi!

TOKİ ev fırsatıyla dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olabiliyor. TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan yüzlerce konutun satışa çıkarıldığını duyurdu.

TOKİ'den dar gelirliye Eylül fırsatları!

TOKİ konut fırsatı ile dar gelirli vatandaşlar daire sahibi oluyor. Bu kapsamda ev almak isteyen ve sabit geliri olan vatandaşların ilk tercihleri TOKİ evlerinden yana oluyor.

TOKİ'den dar gelirlilere ucuz konut fırsatı!

Türkiye'nin birçok şehrinde uygun bütçeler ile konut inşa eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ), açık satış yöntemiyle yüzlerce konutu satışa çıkarttı...

TOKİ’den dar gelirliye 1.631 konut!

TOKİ, dar gelirli vatandaşların ulaşabileceği konutlar üretmeyi sürdürüyor. Şu anda alt ve orta gelir grubuna yönelik 24 ilde toplam 1631 konut satışta. Bu projelerden 335 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

toki 2018 dar gelirli projeleri Haberi

toki 2018 dar gelirli projeleri

Bolu Abant Tabiat Parkı'ndaki bir otelde düzenlenen "İmar Kanunu Kapsamında İmar Barışı ve Kentsel Dönüşüm" toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında 17 bin konutu tamamlayacaklarını söyledi. Kurum, "16 bin konutun temelini atacağız ve 18 bin 750 konut için de dönüşüm çalışmalarına başlayacağız. Diğer taraftan kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması işi var. Bu da süreç için hem atıl diyeceğimiz, artık yıllardır konuştuğumuz lojmanların da satımını ilk etapta 5 bin, toplamda 50 bin olmak üzere lojmanların da satışını süreç içerisinde gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık olarak dün açıkladıkları ve çiftçileri ilgilendiren projeden de bahseden Kurum, "Tarım arazileri, ecrimisil bedel üzerinden kiralanıyordu ve bu 218 bin çiftçimizi ilgilendiriyordu. 3 milyar 400 milyon...