09 / 05 / 2024

toki 2020 100 bin konut son başvuru tarihi

toki 2020 100 bin konut son başvuru tarihi

Dar gelirlileri konut sahibi yapan TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Türkiye'nin bazı illerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuruları başlattı. Peki TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ'nin 100 bin konut projesinde fiyatlar belli oldu! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen TOKİ projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

TOKİ Kahramanmaraş 100 bin konut projesi 2022'ye kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta 5 ayrı projede 2 bin 186 konut yaptıklarını, bu konutların tamamını 2022'ye kadar tamamlayacaklarını kaydetti.

TOKİ 2020'de 131 bin konutun satışını gerçekleştirdi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, 2020 yılı içerisinde 31 bini fiili olarak,100 bini de kuralı olarak toplamda 131 bin konutun satışını yaptıklarını söyledi.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 100 bin aileye 'ev sahibi olma' müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 100 bin aile için ev sahibi olma müjdesi verdi. İşte ön şartsız, kurasız ev için başvuru şartları...

TOKİ 2020'de 115 bin 581 sosyal konut temeli attı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TOKİ aracılığıyla 2020'de yatırım bedeli 44 milyar TL olan 115 bin 581 sosyal konutun daha temelini attıklarına dikkat çekti.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusunu anında almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak başlattığı indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor.

toki 2020 100 bin konut son başvuru tarihi Haberi

toki 2020 100 bin konut son başvuru tarihi

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 100 bin yeni konut inşa edecek. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Hürriyet'te yer alan habere göre, mega kent İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin 81 kentinde inşa edilecek 100 bin sosyal konuta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Projede yer almak isteyenlerin, 2 oda 1 salon konutlar için 500 lira, 3 oda 1 salon konutlar için 1000 lira başvuru ücreti ödemesi gerekiyor. Gözler şimdi başvuruların sona ereceği tarihte...

100 bin konut için e-Devlet üzerinden yapılacak başvurular, TOKİ tarafından değerlendirilecek ve başvuruya engel bir durum yoksa ödeme süreci başlatılacak. Bu aşamada başvuru yapan kişinin T.C. Ziraat Bankası nezdinde Türk Lirası (TL) olarak açılmış bir cari hesabı varsa, müsait olan hesabından otomatik olarak 500...