28 / 04 / 2024

toki 23 ilde arsa satışı

toki 23 ilde arsa satışı

TOKİ'nin 23 ilde satışı sunduğu 105 arsa ve İstanbul Başakşehir'de açık artırma yöntemiyle kiraya vereceği 6 dükkanın ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ 43 ilde konut satışı yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihale sistemi ile konut satışına başlıyor. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri için gerçekleştirilecek olan ihale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 50 bin konutun hak sahipleri belirlendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ‘İlk Evim İlk iş Yerim’ projesi kapsamında yer alan sosyal konutlar için kura çekimleri hız kesmeden sürüyor. 7 Kasım tarihinde başlayan kuralarda bugüne kadar 23 ilde 50 bin konutun hak sahibi belirlendi.

TOKİ başvuruları başladı mı? 2022 TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut başvuruları ne zaman?

TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projeleri gündemden düşmüyor. İşte sosyal konut projelerine dair detaylar!

TOKİ 81 İlde sosyal konut projesi başvuruları ne zaman, kimler başvurabilir? İşte detaylar!

TOKİ 81 ilde hayata geçirecek projesi gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar, sosyal konut projesi başvuru tarihi ve kimlerin başvurabileceğini araştırıyor.

TOKİ 81 ilde kolları sıvadı! 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne?

TOKİ 81 ilde ucuz sosyal konut projesi için kollarını sıvadı. Peki 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesi başvuru tarihi ne? İşte detaylar!

Ucuz konut satışı başlıyor! TOKİ 24 ilde harekete geçti

TOKİ, ihtiyacı olan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu amaçla yaklaşık 24 ilde harekete geçti. İşte o detaylar!

TOKİ 81 ilde en az 100 bin konut için düğmeye bastı! Fiyatları duyan inanamadı! İşte şehir şehir proje listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen TOKİ projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada fiyat bilgisine de değinmişti. Peki TOKİ'nin 81 ilde hayata geçireceği projelerde fiyatlar ne kadar olacak? İşte detaylar...

TOKİ 39 ilde 145 konut ve 19 ilde 57 iş yerini bugün satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 39 ilde bulunan 145 konut ve 21 ilde yer alan 57 iş yeri satışa çıkarıyor. Müzayede, iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İlk oturum bugün ve ikinci oturum ise yarın yapılacak. 

TOKİ 39 ilde 145 konut ve 19 ilde 57 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 39 ilde bulunan 145 konut ve 21 ilde yer alan 57 iş yeri satışa sunuluyor. Müzayede, 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

toki 23 ilde arsa satışı Haberi

toki 23 ilde arsa satışı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 23 ilde satışı sunulan 105 arsa ve İstanbul Başakşehir'de açık artırma yöntemiyle kiraya verilecek 6 dükkanın ihalesi bugün saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara  Bilkent’teki merkezinde ve İstanbul Halkalı’daki hizmet binasında yapılacak.


TOKİ, Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat’ta toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip 105 adet arsa  toplamda yaklaşık 715 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu. 


İstanbul Başakşehir’de ise 6 adet dükkan toplamda yaklaşık 113 bin TL + KDV (yıllık) muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemiyle kiraya verilecek.




Ankara’da küçük sanayi sitesi alanı:

Ankara, Yenimahalle Yakacık’ta, küçük sanayi sitesi ve depolama alanı niteliğindeki 47 adet parsel...