30 / 04 / 2024

toki 2inci etap

toki 2inci etap

TOKİ tarafından Yamanlar Mahallesinde yapılacak 2 'inci Etap konutlar İçin yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yüklenici firma yetkililerinin önümüzdeki günlerde Eskipazar'a gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman?

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 483 konut ve 60 dükkan hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 4. Bölge ihalesi 18 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bolu Mudurnu TOKİ 4. Etap için talep toplanıyor!

TOKİ ve Mudurnu Belediyesi tarafından Bolu'nun Mudurnu ilçesinde inşa edilen 4. Etap konutları için talep toplama süreci devam ediyor. Başvurular 16 Kasım'da sona erecek.

Manisa yunusemre TOKİ 2. etap kurası çekiliyor!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 1.500 konutun kurası 16-17 Temmuz'da çekiliyor..

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Şuhut TOKİ 2. Etap'ta sona gelindi!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un girişimleri neticesinde ilçede hayata geçirilen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2. etap konutlarında sona gelindi.

Bağbaşı TOKİ 3. Etap'ta inşaat devam ediyor!

Kırşehir ‘de Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ 3. Etap'ta çalışmalar hızla devam ediyor.

Tire'deki TOKİ 3. Etap Konutları satışa çıkıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Tire ilçesinde yapımı devam eden TOKİ 3. Etap Konutların satış başvuruları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Edirne İpsala TOKİ 2. Etap son başvuru günü bugün!

Edirne İpsala TOKİ 2. Etap son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Proje 92 adet konuttan meydana geliyor.

Kayseri İncesu TOKİ 4. Etap'ta çalışmalar sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Saraycık 4. Etap, İncesu Aksubağları 4. Etap ve İncesu Örenşehir 4. Etap projesindeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. 

Altıntaş TOKİ 3. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap Toplu Uygulaması'nda yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

toki 2inci etap Haberi

toki 2inci etap

Yamanlar Mahallesine yapılacak olan 2. Etap konutlar İçin 16 Eylül'de yapılan ihale sürecinin ardından 2. Etap 177 Adet Konut, 1'er Adet Cami, Büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı İşinin Ecem Nur İnşaat ve En Yapı Grup İş ortaklığı uhdesinde kaldığı ve 27.11.2014 tarihi itibariyle yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığı bildirildi. Ecem Nur İnşaat ve En Yapı Grup iş ortaklığı ile Eskipazar'da inşa edilecek 2.Etap TOKİ konutları İçin Toplu Konut İdaresi tarafından yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından yüklenici firma yetkililerinin önümüzdeki günlerde Eskipazar'a gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor. 


Safranbolu'da son...