29 / 04 / 2024

toki 6. paket hizmet alım işi 2. oturum ihalesi

toki 6. paket hizmet alım işi 2. oturum ihalesi

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün yapılacak.

12-24 Ocak TOKİ 6. etap kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek yeni ay takvimi...

TOKİ 6. etap kura takvimi yayımlandı. 12-24 Ocak TOKİ 6. etap kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek yeni ay takvimi...

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 38. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 38. paket danışmanlık işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 36. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ 30. paket danışmanlık işi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30. paket danışmanlık işi ihalesini bugün saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, 6 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. Projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

toki 6. paket hizmet alım işi 2. oturum ihalesi Haberi

toki 6. paket hizmet alım işi 2. oturum ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:00'de...