04 / 05 / 2024

toki 7 bin 500 konut

toki 7 bin 500 konut

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi.

TOKİ teslimlerinde son dakika! Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da 7 bin 881 deprem konutu sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan konutlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş'ta 15 bin 980, Malatya'da ise 7 bin 881 konut hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor! Ucuz konut için başvurular başladı, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor. Ucuz konut için başvurular bugün itibarıyla resmen başladı, kaçırmayın...

TOKİ 7 bin 129 TL taksitle 2+1 ev satacak! Başvurular işte bu tarihte başlıyor! Kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin 129 TL taksitle 2 oda 1 salon konut satacak. İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Antalya'ya 7 bin 157 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya'da 7 bin 157 konut daha inşa edecek...

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...

TOKİ'den 7 bin 500 ucuz konut geliyor! İşte proje proje tam liste!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu ay içerisinde 7 bin 506 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den 7 bin 129 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kasım ayı içerisinde 7 bin 129 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Projelere 6 bin 500 TL'nin altında maaş alan herkes başvuru yapabilecek.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ'den 7 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde geldi. 2 bin 685 konut 7 bin liradan başlayan peşinat oranlarıyla satışa çıktı. Peki başvuru şartları nelerdir? TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ'den 7 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 7 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu çıkardığı projelerden 7 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 7 bin TL peşinat ve 309 TL taksitle konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 7 bin TL peşinat ve 309 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'nin 7 bin 179 konutunun yapım süreci başladı!

50 bin konutluk projenin 3 bin 880'inin ihalesinin tamamlandığını, 3 bin 300 konutun da ihale aşamasında olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplamda 7 bin 179 konutun yapım sürecinin de başladığını belirtti.

toki 7 bin 500 konut Haberi

toki 7 bin 500 konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi. 


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmesi imzalanan ve inşaat çalışmalarına başlanan 448 konutluk projenin örnek bir proje olduğunu belirtti.


Projeyle dükkan alanları, camisi, meydanıyla mahalle kültürünün hayat bulacağını aktaran Turan, "Mahalle kültürü ve modern mimariyi bir araya getirecek projemiz sayesinde, kamusal mekanları, küçük esnafı, meydanı, caddesi ile yaşayan bir şehir oluşacak" ifadelerini kullandı.


Turan, sosyal ihtiyaçlara cevap veren konutlar ürettiklerini vurguladı. Günümüzde vatandaşların beklentilerinin değiştiğine dikkati çeken Turan, şöyle devam etti:


"Vatandaşlarımız sadece barınacak bir merkez değil yeni yaşam alanları istiyor. Yeni yaşam alanları da bizim kültürümüzde mahalle konseptidir. İçerisinde...