02 / 05 / 2024

toki adana kentsel dönüşüm

toki adana kentsel dönüşüm

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ İsmetpaşa ve Barış Mahalleleri'nde dönüşüm başlıyor!

TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında Adana'da yer alan İsmetpaşa ve Barış Mahalleleri'ndeki çarpık yapıları yıkacak...

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Adana Seyhan 923 konut ve 14 dükkan ihalesi yarın!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 923 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ tarafından inşa edilen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste henüz açıklanmadı

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

415 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular soan erdi. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

412 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvurular başladı. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Yüreğir 412 konut kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Adana Yüreğir 412 konut kurası ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017!

412 adet daireden meydana gelen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri bugün başlıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün başlıyor. Projede toplamda 269 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Yüreğir'de konut teslimleri başlayacak!

269 konutluk TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde konut teslim dönemi devam ediyor.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

toki adana kentsel dönüşüm Haberi

toki adana kentsel dönüşüm

Yeni konut yatırımlarını sürdüren ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da kentsel dönüşüme giriyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, Adana projesi Seyhan ilçesinde hayata geçirilecek.

Merakla beklenen Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında toplam 682 konut yer alacak.

Konutların yanı sıra 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezine de yer verilen TOKİ Adana Seyhan projesinin ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.
 

TOKİ'nin resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/1001132 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası  ...