27 / 04 / 2024

toki Adana stadı

toki Adana stadı

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Stadyumun tesliminin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor..

TOKİ, Adana’ya 33 bin kişilik stadyum yapacak!

Türkiye ’nin dört bir yanında modern spor tesisleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, önümüzdeki günlerde Adana’da 33 bin kişilik yeni stadyumun temelini atacak.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Adana Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, UEFA ve FIFA standartlarına uygun, 6 katlı inşa edilen Yeni Adana Stadı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 

Adana Stadının yapım süreci meclis gündeminde!

Adana Stadının yapım süreci mecliste konu oldu. CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Stadı ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Adana Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

TOKİ tarafından inşaatına 2014'te başlanan Yeni Adana Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. UEFA ve FIFA standartlarına uygun inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 75'i tamamlandı

Adana Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan yeni statta incelemelerde bulundu. Yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stadın yüzde 75'inin tamamlandığı bildirildi.

Adana Stadı’nın betonarme inşaatı tamamlandı!

Yıl sonunda hizmete girmesi beklenen 33 bin kişilik UEFA standartlarında yapımı devam eden Adana Stadı inşaatının fiziki olarak yüzde 55, betonarme olarak yüzde yüz tamamlandı.

Yeni Adana Stadı’nın yüzde 47’si tamam!

Yapımına 2 yıl önce başlanan Yeni Adana Stadı’nın yüzde 47’si tamamlandı. 300 işçinin 24 saat esasına göre çalıştığı 6 katlı stadın, 2016-2017 sezonun ikinci yarısına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Dursun Türk: Hibrit çimini Adana stadı için de uygulayacağız!

Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Vodafone Arena’da uyguladığımız hibrit çimi Adana stadı için de uygulayacağız” dedi

toki Adana stadı Haberi

toki Adana stadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl  Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Uygulamalar Şube Müdürü   Emrah Bıyıkoğlu, Sarıçam İlçesi Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkisinde yapımı  süren yeni statta incelemelerde bulundu, yüklenici firmanın Yönetim Kurulu  Başkanı Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Hadi, stat inşaatının TOKİ denetiminde Alkataş ve Ilgazlar İş  Ortaklığı firması tarafından yapıldığını hatırlattı.

102 bin dönüm arazi üzerine kurulacak 107 milyar TL'ye ihale edilen  stadın arazi ve yer tesliminin çeşitli nedenlerle geç de olsa 23 Eylül 2013'te  yapıldığını ifade eden Hadi, şunları kaydetti: "Stat, protokol gereğince 770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde  20'si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek.  Güneyin, hatta Akdeniz'in en...