28 / 04 / 2024

toki adıyaman başvuru

toki adıyaman başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adıyaman Gerger Projesi kapsamındaki 55 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Türkiye genelinde 42 kampanyası bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Türkiye'nin farklı illerinde hayata geçirilen 42 farklı projede yer alan daireler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı... Kampanyalar arasında engelli vatandaşlar için olanlar da var...

TOKİ Adıyaman Merkez'de başvurular 22 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Adıyaman Merkez'de yer alan 338 konut için başvuru dönemi 22 Temmuz'da başlıyor...

TOKİ Adıyaman Kahta'da başvuru dönemi için son gün 8 Mart!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Adıyaman Kahta 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 128 adet konut için başvurular 8 Mart'ta sona eriyor...

TOKİ Adıyaman Kahta'da başvurular için son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Adıyaman Kahta 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 128 adet konut için başvuru dönemi için son 3 gün...

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Adıyaman Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Kahta 2020 projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları!

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru detayları 2020!

TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru tarihleri ne zaman?  TOKİ 100 bin konut Adıyaman fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen cevaplar...

toki adıyaman başvuru Haberi

toki adıyaman başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adıyaman Gerger Projesi kapsamında 55 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor.


12 Mayıs'ta talep toplanmaya başlanan Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru 30 Haziran 2016 tarihine kadar yapılabilecek. 


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi aracılığıyla yürütülüyor.


29 adet 2+1 ve 26 adet 3+1 daireden oluşan Adıyaman Gerger TOKİ projesindeki konutların alanları 59 metrekareden başlıyor 123 metrekareye kadar yükseliyor. 


Satış duyurusu için