13 / 05 / 2024

toki afşin kura sonucu 100 bin konut listesi

toki afşin kura sonucu 100 bin konut listesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ 7 il için kura çekim tarihlerini açıkladı! 9 bin 132 konutun sahibi belli olacak!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine imza atan TOKİ  şimdi de konutların hak sahiplerini belirlemek için kuraları çekiyor. TOKİ konut kuralarının ne zaman çekileceği de belli oldu. Son olarak 7 il için daha TOKİ kura çekimi tarihleri açıklandı.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ İlk Evim kura çekilişleri başladı!12 il için nefesler tutuldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projeleri için kura çekilişleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen ve başvuruların geçtiğimiz günlerde sona erdiği TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı...

Yuki Afşin 250 fiyatları ne kadar? Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Afşin 250'nin güncel fiyat listesi yeni bir touring almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

toki afşin kura sonucu 100 bin konut listesi Haberi

toki afşin kura sonucu 100 bin konut listesi

Dar ve orta gelirli aileleri uygun taksit ve ödeme planlarıyla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Afşin'de de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ 100 bin konut Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesinde toplam 154 adet konut bulunuyor. TOKİ Afşin 2. Etap projesinde yer alan konutların 108 tanesi 2 oda 1 salon, 46 tanesi 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesindeki konutların kura çekimleri noter huzurunda gerçekleştirilecek  ve internetten canlı olarak yayınlanacak.

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olacağı 100 bin konut 2020 projeleri 17 milyar 300 milyon TL'ye mal olacak. Kura çekimleri 28 Nisan'da başlayan projelerdeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Afşin 2. Etap projesinde yer...