11 / 05 / 2024

toki afyon projesi

toki afyon projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon 267 konut ihalesi yarın!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Afyon'a 267 yeni konut!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Hükümet herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor!

Afyonkarahisar kent merkezindeki 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bizde bir söz var; 'Dünyada mekan, ahirette iman' diye. Ev sahibi olmak çok önemli. O nedenle hükümetimiz de herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor" dedi...

TOKİ'den Afyonkarahisar’a 1.073 konut!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Zafer Mahallesi’nde 1.073 konut inşa edilecek. 21 Mart 2016 tarihinde yapılan ihale kapsamında; 1.073 konut ile birlikte 2 cami, 3 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Burhanettin Çoban: 255 vatandaşı konut sahibi yapacağız!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, alt gelir grubundan 255 vatandaşı konut sahibi yapacaklarını söyledi. Çoban, sit bölgesindeki mahallelerin yollarını da 2016 yılı sonuna kadar bitirmek istediklerini ifade etti

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Dinar son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Afyon Dinar son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Afyon Dinar başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Afyon orta gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Afyon orta gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Afyon Bayat alt gelir başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Bayat alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Denizli Çardak TOKİ 2019 projesi!

Denizli Çardak TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 187 adet konut, 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

toki afyon projesi Haberi

toki afyon projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. 

Merakla beklenen proje Afyon Sinanpaşa ilçesi Kılıçaslan Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede toplam 94 adet konut yer alacak.

Konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Afyon Sinanpaşa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Afyon İli Sinanpaşa İlçesi Kılıçaslan Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi 94 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.
 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/620387 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI