11 / 05 / 2024

toki ağustos projesi fiyat listesi 2022

toki ağustos projesi fiyat listesi 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen TOKİ projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

TOKİ Ağrı projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 132 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ağrı projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tek bir ilçeye 132 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022! Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022 ve Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Çorum TOKİ projesi detayları...

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Ağustos 100 bin konut projesine nasıl başvuru yapılır? 2022 TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ, ev almak isteyen vatandaşların hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ’nin Ağustos ayında başlatacağı projelerin neler olduğu araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Tuzla Aydınlı projesinin ihalesini 24 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek...

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları 5 Ağustos'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesi için başvuru dönemi 5 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

Esenler 1. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi 19 Ağustos'ta!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 4. Bölge 483 Adet Konut ve 52 Adet Dükkân ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge ihalesi 19 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 1. Etap 4. Bölge projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 19 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ihalesi 20 Ağustos'ta!

TOKİ Ankara ili Kızılcahamam ilçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 adet konut, 17 adet dükkan ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Kısım ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

toki ağustos projesi fiyat listesi 2022 Haberi

toki ağustos projesi fiyat listesi 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 7 Haziran tarihine kadar sürecek olan Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla bir araya geldiği medya kuruluşlarının Ankara Temsilcilerine merakla beklenen TOKİ projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.  Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşesinde o açıklamaları kaleme aldı. 

Yaptığı açıklamada TOKİ projelerinin fiyatları ile ilgili de bazı bilgiler veren Bakan Murat Kurum, 81 ilde hiç evi olmayanlar için yeni konutlar inşa edeceklerini söyledi.

Peki TOKİ'nin 100 bin konut projesinde fiyatlar ne kadar olacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

KONUT KAMPANYASI GELİYOR

Çevre Bakanı Kurum yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir konut seferberliği başlatacaklarını söyleyerek, “81 ilde ama en çok konut ihtiyacı olan illerde konut üreteceğiz. İnsanlar aidat öder gibi taksit ödeyecek”...