04 / 05 / 2024

toki akçakale başvuruları

toki akçakale başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan 125 adet konut için başvurular yarın sona eriyor. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Uşak Banaz başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ İstanbul Kayabaşı başvuruları 26 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ'nin Başakşehir Kayabaşı'ndaki 44 adet tripleks konutu için başvurular 26 Şubat 2018-29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Uşak Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Uşak Merkez başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Uşak TOKİ projesi 196 konuttan meydana geliyor.

TOKİ Uşak Merkez başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 196 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuruları başlıyor!

Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirilen 192 konut, satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular 13-24 Şubat 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuruları 2017!

TOKİ'nin 192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Projesi'nde yer alan konutlar kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuruları 2017 tarihleri..

Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Kdz Ereğli projesinde emeklilere özel 200 konut üretilecek. İşte, Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları...

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları ne zaman?

Erzincan Tercan TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek. Projede toplam 53 adet konut açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Erzincan Tercan başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Merkez başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Malatya Merkez başvuruları yarın başlayacak. Dairelerin 147,37 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

toki akçakale başvuruları Haberi

toki akçakale başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Toplam 125 adet konuta yer verilen TOKİ Şanlıurfa Akçakale projesinde 2+1 konut tipleri yer alıyor. 

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akçakale projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. Proje kapsamındaki dairelerin kura çekimi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale projesi için Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. Akçakale/Şanlıurfa TOKİ Şanlıurfa Akçakale Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 15 Ağustos 2022 - 19 Ağustos 2022 arasında;
TOKİ Şanlıurfa Akçakale Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 24 Ağustos 2022 - 31 Ağustos 2022 arasında; (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) 

Diğer alıcı...