03 / 05 / 2024

toki akgedik konutları ne zaman bitecek

toki akgedik konutları ne zaman bitecek

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi yaptığı açıklamada Akgedik bölgesinde hayata geçecek olan 5 bin 500 konutluk TOKİ projesinin ilk etap başvurularının TOKİ Başkanlığı'na teslim edildiğini söyledi.

Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları 2018!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen konutların kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları da açıklanınca burada yer alacak..

TOKİ Akgedik Konutları yıl sonuna tamamlanacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Yardımcısı Kılıç Kaya, Akgedik Yunuskent Projesindeki 1. etap bin 101 konut için hak sahiplerinin yıl sonunda binalara yerleşebileceğini açıkladı.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Akgedik Yunuskent 2.Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ ve Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Projesi’nde 2. etap çalışmaları hızlandı. Projede 2. etabın 748 konutluk ilk kısmının ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te bin 100 konut tamamlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi Akgedik'te konut sorununu çözüyor. TOKİ işbirliği ile konut hamlesi başlattı. İlk olarak Akgedik Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 bin 500 konutluk alanda 1100 konut bitme aşamasında.

TOKİ İscehisar Konutları için şantiye kurulacak!

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Akgedik Yunuskent 1.Etap'ta ödeme planı değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi'nin konut sorunu çözülüyor. Akgedik Yunuskent Projesi'nde ödeme planı güncellenerek yeniden yayınlandı.

TOKİ Akgedik Yunuskent projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Yunusemre Belediyesi'nin Akgedik Yunuskent Projesi konut sıkıntısına neşter vuracak. 1. Etap hak sahiplerinin ödeme planı bugün itibariyle TOKİ ve belediyenin resmi sitesinden yayınlanırken; hak sahipleriyle sözleşmeler 1 Şubat-7 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

toki akgedik konutları ne zaman bitecek Haberi

toki akgedik konutları ne zaman bitecek


Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Akgedik bölgesinde hayata geçecek olan 5 bin 500 konutluk TOKİ projesinin ilk etap başvurularının TOKİ Başkanlığı'na teslim edildiğini söyledi. İki ay içinde ihaleye çıkılacağını belirten Çerçi, ikinci etap çalışmaların da başladığını kaydetti. 5 bin 500 konut yaparak yeni bir şehir kurduklarını belirten Çerçi, "İlk etap olan bin 150 konutun 935 adedi 2+1, 206 adedi ise 3+1. İlk etap konutlarda sadece dar gelirli ve evi olmayanlara öncelik verildi. Her iki konut için toplamda 8 bin 312 vatandaş bankaya başvurup ücretini yatırdı. Başvuru yapan dar gelirli vatandaşlardan 4 bin 211'i 2+1, 4 bin 101'i ise 3+1 konut tipi için başvuru yaptı" dedi. Mahalle mahalle başvuru sonuçlarına ulaşıldığını kaydeden Başkan Mehmet Çerçi, "2+1 konut için Yeni Mahalle...