11 / 05 / 2024

toki aksaray kurası sonuçları

toki aksaray kurası sonuçları

TOKİ Aksaray Merkez Emekli kura sonuçları 12 Mayıs 2016 Perşembe günü açıklanacak. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi kurası yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamında üretilecek olan 335 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. 

TOKİ Aksaray Zafer Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamındaki daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi 8 Ocak'ta!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Aksaray'da yeni proje yapacak. İhale hazırlığına başlayan TOKİ, toplam 1.620 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi'ndeki 42 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamında yer alan 335 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki 4 konutun başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa çıkan 21 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi gerçekleşecek. Peki, Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projede 44 adet konut yer alıyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvurusu ne zaman?

toki aksaray kurası sonuçları Haberi

toki aksaray kurası sonuçları

Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutarı 180 aya kadar vade ya da yüzde 20 peşinatta kalan bedeli 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Kurada, asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini, 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabiliyor.


Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi 12 Mayıs 2016 Perşembe günü, saat: 09.30’ da başlamak üzere; “Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda” gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Kuraya katılacakların tam listesi için