02 / 05 / 2024

toki Akyazı Spor Kompleksi

toki Akyazı Spor Kompleksi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

TOKİ’den Trabzon’a 40 bin kişilik stat!

Akyazı Spor Kompleksi’nin temeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Kasım 2013’te atıldı. Avrupa’nın en modern spor tesisleri arasında gösterilen Akyazı Spor Kompleksi tamamlandığında Trabzon, dev bir spor tesisine de kavuşacak...

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Spor Kompleksi açılıyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik" dedi.

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

toki Akyazı Spor Kompleksi Haberi

toki Akyazı Spor Kompleksi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak. Milimetrik çalışmalar var. Hedefimiz, Trabzonspor'un beklentisi doğrultusunda stadı ikinci yarının başlangıcına yetiştirmek" dedi. Bu arada lige verilen milli maç arasından yararlanan Trabzonspor, tesislerin ardından Avni Aker Stadı'nı da bakıma aldı. 


Türkiye...