04 / 05 / 2024

toki Alaköprü Konutları 2014

toki Alaköprü Konutları 2014

Alaköprü Barajı sebebiyle Mersin ’in 3 köyü taşındı. Yeni yerleşim yerlerinde yapılan 326 konut, 28 Ekim ’de düzenlenecek kura töreni ile sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Vezirköprü alt gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Vezirköprü Konutları'nın projesi hazır!

VEZİRKÖPRÜ Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yerel seçimlerden günümüze kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Edis:"2017 yılı nisan ayında başlanılması planlanan TOKİ konutlarının projesi hazır. Mimarisi Vezirköprü'ye uygun olarak revize edildi. " dedi.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKİ Bünyan konutları başvuru süreci başladı!

Bünyan'da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için resmi kayıt sürecinin devam ettiği bildirildi. Bünyan Belediyesi yeni TOKİ projesinde resmi başvuruların 11 Aralık tarihine kadar devam ettiği bildirildi.

TOKİ Çorum Hitit Konutları tanıtıldı!

Başbakan Toplu Konut İdaresi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde üniversite akademik ve idari personeli için yapılacak olan TOKİ Hitit Konutları tanıtıldı.

Ceyhan TOKİ 1. Etap Konutları'nın arsa devri gerçekleşti!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Ceyhan'da yapılacak olan 1. etap toplu konutların arsalarının devri gerçekleştirildi.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Malatya Beydağı'nda aylık taksitler 556,99 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınan projede 3+1 daireler yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru tarihleri...

Şanlıurfa TOKİ Karaköprü Basın Sitesi'de anahtar teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

KKTC Su Temin Projesi Alaköprü Barajı'nın açılış töreni gerçekleşti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anamur İlçe Stadyumu yanındaki alanda düzenlenen, Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi Alaköprü Barajı açılış törenine katıldı.

Asrın projesi için Alaköprü ve KKTC'de tören düzenlenecek!

Türkiye'den deniz altından borularla KKTC'ye ulaştırılan su Gecitköy Barajı'na akmaya devam ederken, projenin resmi açılış tarihi de kesinleşti. 17 Ekim'de hem Alaköprü hem de KKTC'de tören düzenlenecek. Erdoğan tören için KKTC'ye gelecek.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuru işlemleri için yarın son gün. Daire fiyatlarının 74 bin 947 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

toki Alaköprü Konutları 2014 Haberi

toki Alaköprü Konutları 2014

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçme Suyu Temin Projesi kapsamında 2010 yılında inşaatına başlanılan Alaköprü Barajı yapımı sebebiyle, Mersin’in Anamur ilçesine bağlı Akine, Sarıağaç ve Ormancık köyleri taşındı. Yeni yerleşim yerlerinde, 326 konut, 3 köy konağı, 3 adet 300 kişilik cami, 1 adet 16 derslikli okul ve arıtma tesisi inşaatları tamamlandı.


Tamamlanan konutların kura çekimleri, 28 Ekim 2014 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek.



Kura çekimleri;

Akine Mahallesi’nde saat 9.00’da Yeni Yerleşim Köy Konağı’nda,

Ormancık Mahallesi’nde saat 13.00’de Yeni Yerleşim Köy Konağı’nda,

Sarıağaç Mahallesi’nde saat 16.00’da Yeni Yerleşim Köy Konağı’nda yapılacak.


Alaköprü Barajı iskânı kapsamında ise hak sahiplerine tahsis edilecek 4 bin 500 metrekarelik tarımsal parsellerin ıslah çalışmaları için projeler hazırlandı ve ihale aşamasına getirildi. Ödenek temininin ardından ihalesi yapılacak olan parsel dağıtımlarının ilk ekim döneminden önce yapılması...