16 / 05 / 2024

toki alsancak arazisi

toki alsancak arazisi

İzmir Alsancak'ta yer alan 144 dönümlük Tariş arazisi TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama inşaat Proje'ye geçti...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Hisarcık'ta 4. Etap Toki Konutları arazisi hazır!

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede yapılması planlanan 4. Etap TOKİ konutları için 60 bin metrekarelik arazinin sahipleriyle anlaşma sağlandığını söyledi.

Mahall Bomonti İzmir! Alsancak ve Kordon'a bir adım!

Eski Şaraphane arazisi üzerinde inşa edilen Mahall Bomonti İzmir Alsancak ve Kordon'a bir adım sloganıyla tanıtılıyor. Projede fiyatlar 324 bin liradan başlıyor.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

İzmir Alsancak Stadı arazisi için şartlı onay!

Geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı içinde kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan 4239 metrekarelik arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne şartlı muvafakat ile bedelsiz tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak stadı arazisi içindeki 4239 metrekarelik hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, "önce projeyi getir" cevabını verdi.

Alsancak Stadı bilmecesi!

Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları tamamlanırken İzmir Büyükşehir Belediyesi, stat arazisi içindeki hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne, "Önce projeyi getir" cevabını verdi.

Kayaşehir Toki 18. bölgenin havadan en yeni görüntüleri!

Toki tarafından İstanbul Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilen Toki 18. Bölge arazisi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İzmir'deki Tariş arazisi TOKİ'ye devredildi!

İzmir'de yüksek katlı yapılaşmaya izin verilen Yeni Kent Merkezi'nin gözde arazilerinden olan Tariş'e ait 144 dönümlük arazi, TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje AŞ'ye geçti...

Alsancak'taki Tariş arazisi Emlak Planlama Proje'ye devredildi!

İzmir Alsancak'ta yer alan 144 dönümlük Tariş arazisi TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama inşaat Proje'ye geçti...

140 oda kapasiteli İbis Otel Alsancak hizmet vermeye başladı!

Ak fen GYO tarafından İzmir'in Konak ilçesinde yatırımı tamamlanan 140 oda kapasiteli İbis Otel Alsancak, misafirlerine kapılarını açtı...

toki alsancak arazisi Haberi

toki alsancak arazisi

İzmir'de yüksek katlı yapılaşmaya izin verilen bölgenin gözde arazilerinden olan Tariş'e ait kolonya ve yem fabrikasını da içeren 144 dönümlük arazi, TOKİ iştiraki Emlak Planlama inşaat Projeye geçti. Araziye iş merkezi, otel, alışveriş merkezi ve rezidans inşa edilecek. Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Faruk Yaman, projeden elde edilecek gelirin yüzde 32'sinin birliklere aktarılacağını, ilk etapta 400 milyon liralık gelir taahhüt edildiğini...