05 / 05 / 2024

toki altıağaç ihalesi

toki altıağaç ihalesi

Mamak'ta yapımı hızla devam eden kentsel yenileme projelerinden biri de Altıağaç-Karağaç-Hüseyingazi kentsel yenileme projesi. Toplam 3 bin 880 konutun yapılacağı projede çalışmalar etap etap tamamlanıyor.

TOKİ'den Ağrılılara büyük müjde! O ilçede 254 ucuz konut inşa edilecek! İhalesi yarın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ağrı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

TOKİ Trabzon 53 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Merkez Bankası 20 ton altın tutarında swap ihalesi açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki altıağaç ihalesi Haberi

toki altıağaç ihalesi
Mamak'ta yapımı hızla devam eden kentsel yenileme projelerinden biri de Altıağaç-Karağaç-Hüseyingazi kentsel yenileme projesi. Toplam 3 bin 880 konutun yapılacağı projede çalışmalar etap etap tamamlanıyor. 870 konut ve 12 işyerinin inşattı büyük bir hızla devam ederken bin 186 konut 1 anaokulu, 1 cami ve 1 ticaret merkezinin de ihalesi TOKİ tarafından tamamlandı. Mamak'ta her yıl binlerce gecekondu yıkıldığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta yaklaşık 23 bin gecekondu bulunuyor. Biz yılda ortalama 4 bin gecekondu yıkıyoruz. Bu tempoyla devam edersek 2023 yılında Mamak'ta gecekondunun tarih olduğunu göreceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarında temel prensibimiz, bölge halkıyla değerlendirme yaparak çalışmak. Vatandaş sürece dahil olduğunda çalışmalar daha rahat sürüyor" dedi. Proje içerisinde yer alan konutlardan bin 825'inin de ihalesi 7-12 Aralık...