06 / 05 / 2024

toki altınordu son başvuru tarihi ne zaman 2019

toki altınordu son başvuru tarihi ne zaman 2019

Altınordu TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika! Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika... Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın...

Türkiye'nin risk primi 500 puanın altına düştü: Dolar, Euro, gram altında son dakika! 

Borsa, yeni kabine sonrası haftaya yüzde 2'nin üzerinde primle başlarken, yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Türkiye'nin CDS'i ise, 500 puanın altına indi ve seçim öncesine döndü. İşte dolar, Euro, gram altında son dakika gelişmeleri... 

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.

Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri olan altın için Altın Kahini İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Altında son viraj! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak.

Altında son tren kalkıyor! Hazırlıklarınızı tamamlayın! Gram altın tam bu kadar olacak! Bakmayan bin pişman olacak

Altın Piri İslam Memiş, altın konusunda vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Gram altındaki yükseliş ise hız kesmiyor. Altında son tren kalkıyor! Hazırlıklarını tamamlayın! Gram altın tam olarak bu kadar olacak! Bakmayan bin pişman olacak..

Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının nasıl olacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak!

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altında son noktayı bu kez İslam Memiş koydu! Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı bu kez ünlü ekonomist İslam Memiş koydu. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen siz de bir göz atın...

toki altınordu son başvuru tarihi ne zaman 2019 Haberi

toki altınordu son başvuru tarihi ne zaman 2019

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Altınordu 2019 projesini satışa çıkardı.

TOKİ Ordu Altınordu projesinde toplam 7 adet konuta yer veriliyor. Altınordu TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Ordu 2019 projesinde 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Altınordu TOKİ son başvuru tarihi 2019!
Altınordu TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Proje kapsamındaki konutlar için başvurular Ziraat Bankası'nın Yenimahalle Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.

En düşük peşinat tutarının 40 bin 907 TL, en yüksek peşinat bedelinin 127 bin 163 TL olduğu proje için  180 ay, 120 ay ve 144 ay vade sağlanıyor.

Konut fiyatlarının 272 bin 718 TL'den başlayıp, 386 bin 109 TL'ye kadar yükseldiği TOKİ Ordu Altınordu projesinden...