05 / 05 / 2024

toki altınözü alt gelir başvuruları

toki altınözü alt gelir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü projesinde yer alan 76 adet konut yarın itibariyle satışa sunulacak.

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altını yüksek alanlar üzülmesin! Altında yeni rekor açıklandı, tarih verildi! Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız

Altın fiyatları mayıs ayında kırdığı rekorları geride bırakarak, düşüş geçti. Altındaki bu düşüş yüksek fiyattan altın alanları üzerken Altın Uzmanı Nazar Özsahakyan yeni rekoru tarih vererek açıkladı. Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

toki altınözü alt gelir başvuruları Haberi

toki altınözü alt gelir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede toplam 76 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu 2019 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.

Son başvuru tarihinin 31 Aralık 2019 olarak belirlendiği Karsu TOKİ 2019 projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Karsu alt gelir grubu projesi için en düşük konut bedeli 126 bin 449 TL, en yüksek konut bedeli 157 bin 46 TL olarak belirlendi.

Peşinat oranını yüzde 12 ve yüzde 20 olduğu TOKİ Hatay Karsu alt gelir grubu projesi ödenecek peşinat bedelleri 15 bin 173 TL ile 31 bin 409 TL arasında değişiyor.

Ödenecek aylık taksit tutarlarının 421,50 TL'den başlayı, 767,78 TL'ye kadar yükseldiği...