02 / 05 / 2024

TOKİ Anadoluda sanayi siteleri mi kuracak

TOKİ Anadoluda sanayi siteleri mi kuracak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, KOBİ’lerin tek çatı altında toplanacağını açıkladı. Kayseri’de mobilya esnafı bir araya gelirken, Bursa’da 2 bin 988 işletme toplam 1 milyar TL’lik yatırımla aynı çatı altında buluşuyor.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Fmz Yapı Tasarım Ve Sanayi Şirketi kuruldu!

Fmz Yapı Tasarım Ve Sanayi Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye ile Abdülkerim Tok tarafından kuruldu.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İMB İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

TOKİ Anadoluda sanayi siteleri mi kuracak Haberi

TOKİ Anadoluda sanayi siteleri mi kuracak

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) tek çatı altında toplanıyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ), hem esnaf hem de sanayicilerin alt yapısını geliştirerek işletmeleri bir araya topluyor. ‘Anadolu Kaplanı’ olmaya aday onbinlerce KOBİ için modern altyapısı olan yeni sanayi siteleri yapılacak. İlk adım Kayseri’de mobilyacılar sitesi için atılırken, Bursa’da da 2 bin 988 işletme aynı çatı altında toplanıyor. Sadece Bursa projesi için 1 milyar liralık yatırım yapılacak. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, şehirleri planlarken sanayi tesisleriyle ilgili yeni modeller üzerinde durduklarını belirterek yeni şehirler kurarken planlı şekilde küçük ve orta ölçekli esnafın modern ticaret alanlarında iş yapmaları için yeni sanayi siteleri planladıklarını açıkladı. Turan, bu konuda daha önce Kayseri’de mobilyacılar sitesini yaptıklarını Bursa’da da buna yönelik çalışma sürdürdüklerini ifade ederek,...