02 / 05 / 2024

TOKİ Arızlı Konutları

TOKİ Arızlı Konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmit Arızlı mevkiinde, dar gelirli aileler için yaptırılan Akpınar Konutları sitesinde boş duran 24 dairenin satışı için 22 Aralık'ta başlayan başvurular 31 Aralık'ta sona erdi

TOKİ Arızlı Konutları’nın kuraları bugün çekiliyor!

Akpınar Konutları sitesindeki 24 boş daire için 22 Aralık’ta başlayan başvuru süresi, 31 Aralık’ta sona ermişti. Yüzlerce başvuruyu alan TOKİ, satın alma hakkı elde edecek vatandaşları kurayla belirleyecek.

TOKİ Arızlı Konutları kura çekilişi 7 Ocak'ta!

TOKİ Arızlı Konutlar için başvurular başladı. Kuruçeşme Arızlı bölgesinde aar gelirli ailelere yönelik yapılan, şimdiye kadar satılamayan 24 dairenin kura çekilişi 7 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek

TOKİ Arızlı Konutları'nda 46 bin liraya!

Arızlı'daki 24 konutla ilgili TOKİ işlem biçimini değiştirmişti. Ucuz konutlar için çok büyük talep geleceği ve kargaşa yaşanacağı endişesiyle, 24 dairenin, başvuranlar arasında yapılacak kura çekimiyle satılacağı duyurmuştu.

Nevzat Doğan: İzmit'te yanan alanlar ağaçlandırılacak!

zmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, TOKİ Arızlı Konutları yolu üstündeki Ağaköy mevkiinde akşam saatlerinde çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu Doğan yanan alanın yeniden yeşillendirileceğini söyledi...

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Arızlı'da 56 konut tahliye edildi!

İzmit Arızlı'da TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için 2013 yılında yaptırılan konutlar sahiplerine teslim edilmişti. 396 konuttan 56'sının amacına uygun kullanılmadığı tespit edildi.

TOKİ Ilgın Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Konya Ilgın Konutları seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ilgın Konutları kura çekiliş yeri...

TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor. Projede ev fiyatları 122 bin 616 TL'den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci Konutları fiyat!

TOKİ Manisa Demirci Konutları fiyat listesine göre 122 bin 616 TL'den başlıyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Yunuseli BGC Konutları kura!

TOKİ Yunuseli BGC Konutları kura çekilişi 15 Temmuz Cuma günü saat 10:00'da Fethiye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. En geç Kasım ayında teslim edilecek projede toplam 452 konut bulunuyor.

TOKİ'nin elinde boş konutlar mı var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyelilerin bir kısmının TOKİ'nin boş konutlarına yerleştirilebileceğini söyledi. Ancak, TOKİ'nin elinde yapımı bitmiş 2 bin konut var. TOKİ'nin Suriyelilerin konut ihtiyacını karşılaması mümkün görünmüyor.

TOKİ Ilgın Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Ilgın Konutları başvuru tarihleri başladı ve29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 9 bin 117 TL'den başlıyor.

TOKİ Arızlı Konutları Haberi

TOKİ Arızlı Konutları


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmit Arızlı mevkiinde, dar gelirli aileler için yaptırılan Akpınar Konutları sitesinde boş duran 24 dairenin satışı için 22 Aralık'ta başlayan başvurular 31 Aralık'ta sona erdi. İlgini oldukça fazla olduğu evler için kura çekimi yarın yapılacak. Kurada konut satın alma hakkı kazananlar, konut parasının geri kalan bölümünü 180 aylık vadede ödeyecekler. Sadece alt gelir grubundan aileler konutlar için başvurabilecek. Kura çekim tarihleri daha sonra açıklanacak. Konutların peşin fiyatları 46 bin 829 TL ile 61 bin 901 TL arasında değişiyor. 

Kura çekimi yarın saat 14.00 Dolphin AVM'de bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılacak


Mavi...