03 / 05 / 2024

toki arsa başvuru

toki arsa başvuru

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyası çerçevesinde son dakika gelişmelerini paylaştı ve "Arsa için başvuran vatandaşımızın sayısı 67 bine, ilk iş yeri için başvuru sayısı da 20 bine ulaştı." açıklamasında bulundu.

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ arsa kura başvuru sonuçlarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihini beklerken, henüz yapmamış olanlar da “TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman, TOKİ arsa başvurusu ne zaman bitiyor?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor.

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ arsa başvuruları başladı mı? Şimdi bakın 1.604 TL taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

TOKİ arsa satışında başvuru tarihleri için geri sayım başladı. TOKİ arsa başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklandı. Peki TOKİ arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa 2022 başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü!

Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru ücreti!

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Edirne Meriç'te daireler 74,82 metrekare ve 106,35 metrekare büyüklükte tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Edirne Meriç TOKİ Evleri başvuru ücreti ne kadar?

toki arsa başvuru Haberi

toki arsa başvuru

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 milyon altyapılı arsa ve ilk etapta verilecek 28 ildeki 10 bin iş yerini kapsayan "İlk Evim Arsa" ve "İlk İş Yerim" kampanyasının başvuruları ile ilgili olarak "Arsa için başvuran vatandaşımızın sayısı 67 bine, ilk iş yeri için başvuru sayısı da 20 bine ulaştı." açıklamasında bulundu. 

Bakan Kurum, NTV canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ eliyle yapılacak, "İlk Evim İlk İşyerim" projesinin sosyal konut ayağı ile "İlk Evim Arsa" ve "İlk İş Yerim" kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı projeye desteğini ilk günden itibaren hiç bırakmadığına dikkat çeken Murat Kurum, bugüne kadar konut için yaklaşık 7,5 milyon vatandaşın başvuru yaptığını, 4 milyon 442 bin vatandaşın da sürece ilişkin...