18 / 05 / 2024

toki arsalarının emlak konuta satılması

toki arsalarının emlak konuta satılması

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) adına kayıtlı 15 arsayı 1 milyar 531 milyon lira bedel ile satın almak için protokol imzaladı...

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Martı GYO'nun Tekirdağ arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 5 arsasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy arsalarının değeri...

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu!

Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değeri belli oldu. İşte Torunlar GYO Paşabahçe arsalarının değerleme raporu...

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO'nun Ankara arsalarının değeri 14 milyon 120 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların KDV dahil değeri ise 16 milyon 661 bin 600 TL oldu. 

Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

toki arsalarının emlak konuta satılması Haberi

toki arsalarının emlak konuta satılması


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, TOKİ adına kayıtlı 15 arsayı 1 milyar 531 milyon lira bedel ile satın almak için protokol imzaladı.

Emlak Konut GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı adına kayıtlı; İstanbul ili Başakşehir ilçesinde 9 adet 547 bin 300,77 metrekare yüzölçümlü, Ankara ili Çankaya-Etimesgut-Yenimahalle ilçelerinde 5 adet 493 bin 453,80 metrekare yüzölçümlü, Kocaeli ili Derince ilçesinde 1 adet 72 bin 620 metrekare yüzölçümlü olmak üzere, toplam 15 adet 1 milyon 113 bin 374,57 metrekare yüzölçümlü arsanın, 1 milyar 530 milyon 909 bin 640 TL bedel ile Şirket tarafından satın alınmasına yönelik TOKİ ile protokol imzalandığı kaydedildi.


Toki...