02 / 05 / 2024

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan daire sahibi olan kimselerin ödediği taksitlere 6 ayda 1 zam yapılıyor. İşte TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016..

2020 Eylül ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Buna göre, 2020 Eylül ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Eylül ayı kira artış oranları...

Eylül 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Eylül ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Peki Eylül 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

2020 Ağustos ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Buna göre, 2020 Ağustos ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Ağustos ayı kira artış oranları...

Ağustos 2020 kira artış oranları yarın açıklanacak!

Konut ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ağustos ayı kira artış oranlarını merak ediyor. Ağustos ayı kira artış oranları yarın açıklanacak.

Ağustos 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Ağustos ayı kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Ağustos 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Temmuz ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından ilgilendiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı, böylece 2020 Temmuz ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Temmuz ayı kira artış oranları...

Temmuz 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Temmuz 2020 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Temmuz 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Haziran ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı, böylece 2020 Haziran ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Haziran ayı kira artış oranları...

Haziran 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Haziran 2020 kira artış oranlarını merak ediyor. Peki Haziran 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Mayıs ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından takip ettiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Böylece 2020 Mayıs ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki Mayıs ayında kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 2020 Mayıs ayı kira artış oranları...

Mayıs 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiraya veren gayrimenkul sahipleri Mayıs 2020 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Mayıs 2020 kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

2020 Mayıs ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiralayan gayrimenkul sahipleri Mayıs 2020 kira artış oranlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.  Peki 2020 Mayıs ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016 Haberi

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan daire sahibi olan kimselerin ödediği taksitlere 6 ayda 1 zam yapılıyor. Bu artış yeniden değerleme oranları ile tespit ediliyor.


Ocak - Haziran 2016 döneminde uygulanacak TOKİ yeniden değerleme oranlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 4,76 olarak belirlendi. Diğer artış oranları ise şu şekilde sıralanıyor:


OCAK-HAZİRAN 2016 TOKİ YENİDEN DEĞERLEME ORANLARI

2016 yılı birinci altı aylık dönemde, geri ödemelere aşağıda belirtilen endeksler  uygulanacaktır. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 4,76’ dır. (Kooperatifler, Kooperatif Birlikleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları, Belediyeler ve Yapımcılar) 

İdare’ce inşaa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına...