07 / 05 / 2024

toki bahçecik ticaret merkezi satışı

toki bahçecik ticaret merkezi satışı

TOKİ, Bahçecikte yaptığı 354 konutun bitişiğinde yaptığı ticaret merkezini satışa çıkardı.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi, konforlu ve özel bir yaşam tarzı arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Reyyan İnşaat tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik villaları nerede, fiyatları ne kadar? 

Vera Bahçecik Villa projesi yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışta!

Reyyan Vera Bahçecik villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje, yüzde 50 peşin 20 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de Poyraz Gravi tarafından açıldı. 

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

toki bahçecik ticaret merkezi satışı Haberi

toki bahçecik ticaret merkezi satışı

   Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ve mülkiyeti TOKİ'ye ait olan alışveriş merkezi içerisinde bulunan 28 ayrı bağımsız bölümün satışı açık artırma yolu ile gerçekleştirilecek.


       28 Mayıs Salı günü saat 14.00'de yapılacak satışlar, İstanbul Merkez Eskidji, Ankara Bilkent TOKİ Salonu ve www.eskidji.com adresinden canlı, aynı anda senkronize olarak gerçekleştirilecek. İlgi duyan vatandaşlar, www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com sitelerinden gerekli bilgileri edinebilirler.


Trabzon...