04 / 05 / 2024

toki bahçeşehir projeleri 2016

toki bahçeşehir projeleri 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesinde BeMa İnşaat tarafından inşa edilen Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

TOKİ Bahçeşehir'de 29 dönümlük arsa satışa çıkardı!

TOKİ, Bahçeşehir'de Spradon Vadi'nin yanında yer alan bitişik iki parseli satışa çıkardı. Toplam 29 bin 617 metrekare büyüklüğündeki arsa için teklifler 28 Temmuz 2015 tarihine kadar veriliyor...

Bahçeşehir ve Ispartakule'de 12 bin 247 konutluk projelerin satışları devam ediyor!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki gelişim bölgeleri arasında başı çeken Ispartakule Bahçeşehir hattındaki gayrimenkul projeleri hız kesmiyor. Bahçeşehir ve Ispartakule'de toplamda 12 bin 247 konutluk proje devam ediyor.

Dekar Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak.

TOKİ, Bahçeşehir'deki özel okul alanını satıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 46 adet arsayı, 27 Haziran’da düzenlenecek açık artırma ile satacak. TOKİ, bu ihalede Bahçeşehir'deki özel okul alanını da satıyor.

Bahçeşehir hemen teslim konut projeleri 2013!

Türkiye’de ilk düzenli yerleşim ödülünü alan Bahçeşehir konut projeleri arasında hemen teslim durumda olanları mercek altına aldık. İşte 154 bin TL’den başlayan fiyatlarla Başçeşehir hemen teslim konut projeleri 2013…

toki bahçeşehir projeleri 2016 Haberi

toki bahçeşehir projeleri 2016

TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, BeMa İnşaat tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir- Göl Panoroma Evleri projesindeki 40 dükkan 16 Nisan 2016- Cumartesi saat 14:00’de müzayede ile satışa çıkarıyor. 


Emlak Konut Göl Panorama projesi toplamda 1.431 konut ve 40 ticari üniteden meydana geliyor. Projede yer alan cadde dükkanlarının fiyatları 474 bin 576 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness, sanuna, yüzme havuzu, otopark ve güneşlenme terası bulunuyor. 


Göl Panaroma 40 Adet Ticari Ünite İhalesi

İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen adımları, en geç 16/04/2016 tarihi saat: 12:00’ye kadar yerine getirmesi gerekiyor. 


1. Adım: İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası üretilecektir.


2. Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya...