07 / 05 / 2024

TOKİ Balya

TOKİ Balya

Balıkesir'in Balya ilçesinde TOKİ heyecanı yaşanıyor. Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın girişimleri sonucu konutlar için talep toplanırken, konutların 2016 yılının sonunda hazır olacağı kaydedildi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Balıkesir Balya emlak yatırımcılarının radarında!

Sakin hayatı tercih edenlerin gözde ilçeleri arasında yer alan Balya, emlak yatırımcılarının da radarına girdi.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Balya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kürşat tarafından kuruldu.

TOKİ'den Balıkesir Balya'ya 116 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Balya projesinin ihalesini 29 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir Karesi ve Balya için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Karesi ve Balya sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi!

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi ve TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Balıkesir Balya 2020 kura çekilişi bugün!

100 bin yeni sosyal konut hayata geçirecek olan TOKİ, Balıkesir Balya 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Balya 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Balıkesir Balya başvuru tarihleri 2020 ne zaman? Balya TOKİ fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

TOKİ Balya Haberi

TOKİ Balya

Balıkesir'in Balya ilçesinde TOKİ konutları inşa edilecek. 63 bin metrekarelik alanda 108 daire olarak planlanan projede vatandaşlar 4 bin lira peşinat ödeyerek 180 ay vade ile konut sahibi olabilecek. Gönen yolu üzerine yapılacak TOKİ konutları için ise geri sayım başladı. Gerekli olan talebi karşıladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Kılıç, TOKİ'de ihale sürecinin kısa süre içinde gerçekleşeceğini söyledi. 2016 yılının başında temeli atılması beklenen projenin, yıl sonunda tamamlanmasının planlandığını açıklayan Başkan Kılıç, Balya için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını...