06 / 05 / 2024

toki Baruthane arazisi parkı

toki Baruthane arazisi parkı

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ataköy Millet Bahçesi'nin açılış öncesi son hali görüntülendi!

İstanbul’un en değerli arazileri arasında bulunan Ataköy’deki Baruthane arazisi vatandaşın hizmetine açılıyor. Baruthane Millet Bahçesi cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Ataköy Millet Bahçesi'nde sona yaklaşılıyor!

Konut projesine tahsis edilmesi halinde 1.5 milyar lira değeri olacak Ataköy Baruthane arazisi üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin 8 Kasım'da açılması planlanıyor.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

TOKİ'nin Ataköy Baruthane arazi ihalesi iptal edildi!

TOKİ’nin Ataköy’deki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu alana yönelik satış ihalesinin kararı iptal edildi.

Hisarcık'ta 4. Etap Toki Konutları arazisi hazır!

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede yapılması planlanan 4. Etap TOKİ konutları için 60 bin metrekarelik arazinin sahipleriyle anlaşma sağlandığını söyledi.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

Kayaşehir Toki 18. bölgenin havadan en yeni görüntüleri!

Toki tarafından İstanbul Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilen Toki 18. Bölge arazisi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Gaziantep Şehitkamil Toki Konutları! 59 bin TL'ye!

Tamamı 2 oda 1 salon konutlardan oluşan Gaziantep Şehitkamil Toki Konutları için 12 bin TL peşinat veriliyor ve konut başvuruları 16 Eylül 2013 tarihine kadar yapılabiliyor...

Toki 17. bölge Kayaşehir'in havadan son videosu!

Toki tarafından İstanbul Avrupa yakasında Kayaşehir'de hayata geçirilen TOki 17. bölge Konutları 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

toki Baruthane arazisi parkı Haberi

toki Baruthane arazisi parkı

Yoğun yapılaşma nedeniyle yıllardır tartışılan İstanbul Ataköy sahilindeki plajları yeniden canlandırmak için harekete geçeb Hükümet ilk olarak İstanbul'un en değerli arazisi olan Ataköy'deki Baruthane arazisini vatandaşa açıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki 60 dönümlük araziye dev park yapacak. TOKİ, 2010'da inşaat projesi yapılması için ihaleyle Çelebican şirketine verilen arazideki projeyi iptal etti. 60 dönümlük arazi yeşil alan oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 25 yıllığına kiralanan araziye dev park yapılacak. Tarihi mekânlar da restore edilecek. TOKİ, akabinde Ataköy'de Galeria'dan Aya Mama deresine kadar olan 3 kilometrelik sahil şeridini de halkın kullanımına tesis edecek. Sahildeki izinsiz binalar yıkılacak, buralara plajlar kurulacak. Bugünkü değeri 2 milyar TL'yi bulan arazide padişahların kahve içtiği Baruthane Kulesi...