04 / 05 / 2024

toki başakşaehir 5. etap son durum 

toki başakşaehir 5. etap son durum 

TOKİ ile Zeytinburnu Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilecek Millet Bahçesi, bölgede yer alan askeri lojmanların Başakşehir'de inşa edilen yeni konutlara taşınması sonrasında başlayacak. 

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Başakşehir'de 5 arsa satılacak! Megakentte arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor! İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor... İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi... Hemen bakın...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler dikkat! Başak Traktör fiyatları belli oldu! İşte 5 Mart 2023 fiyat listesi!

Türkiye'de en çok tercih edilen traktör markaları arasında yer alan Başak Traktör tarla araçlarının mart ayı fiyatlarını açıkladı. Peki, Başak Traktör'ün tarla araçları ne kadar,kaç TL? İşte 5 Mart 2023 fiyat listesi...

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! En ucuz traktör ne kadar? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün kompakt araç modellerinin Kasım ayı fiyatları belli oldu. Peki, Başak Traktör kompakt fiyatları bu ay ne kadar? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör Haziran ayı fiyatlarını güncelledi! İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de en çok tercih edilen traktör markalarından biri olan Başak Traktörün tarla modellerinin Haziran 2022 fiyat listesi güncellendi. Peki, Başak Traktör'ün tarla araçlarının yeni fiyatları ne oldu? İşte 5 Haziran 2022 fiyat listesi...

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

toki başakşaehir 5. etap son durum  Haberi

toki başakşaehir 5. etap son durum 

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, geçtiğimiz gün Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile Başakşehir'de inşaatı devam eden 523 konutluk projesini yerinde inceledi. 



Zeytinburnu'nun Beştelsiz Mahallesi'nde yer alan askeri lojmanlar, Başakşehir'de inşa edilen 523 konutluk yeni projeye taşındığında, açılacak alanda Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi projesi hayata geçirilecek. 



Zeytinburnu Millet Bahçesi tamamlandığında İstanbul’un en büyük bahçelerinden biri olacak. Projede; biyolojik havuz, renkli bitki deresi, piknik alanı, koşu yolu, çocuk parkı ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanlar yer alacak.



TOKİ Başkanı Turan, "Zeytinburnu ilçemize yeni bir değer katacak proje, bütün ihtiyaçlara cevap verip vatandaşlarımızın sosyalleşeceği, yeşille iç içe huzurlu vakit geçireceği yeni bir alan olacak. Projemiz şimdiden hayırlı olsun." şeklinde konuştu.