27 / 04 / 2024

TOKİ Başakşehir başvurusu

TOKİ Başakşehir başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu için inşa edecek. TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında.

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ Konya Akşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!

11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Akşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Akşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi...

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ Başakşehir kura sonucu 2020 isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Başakşehir kura sonucu 2020 isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir kura sonuçları nasıl öğrenilir? Başakşehir TOKİ 2020 isim listesi nasıl sorgulanır? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Başakşehir kura çekimi 2020 tarihleri!

TOKİ Başakşehir kura çekimi 2020 tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için kura heyecanı başladı.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konutluk proje yapacak!

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

TOKİ Başakşehir başvurusu Haberi

TOKİ Başakşehir başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbul'lulara bildirmişti. 


İnşaat çalışmalarının devam ettiği 448 konutluk TOKİ projesinde dükkan alanları, camisi, meydanıyla mahalle kültürü ve modern mimariyi bir araya getirecek. 


Yakın zamanda  Kayabaşı'ndaki bin 500 konutu hak sahiplerine teslim edecek olan TOKİ, 4 bin 500 konutun yapımına devam ediyor ve 3 bin konut için ihale aşamasında. 


Sosyal ihtiyaçlara cevap veren TOKİ konut projelerinde mahalle kültürünü yakalamak mümkün. Projelerde parklar, cadde, cami, fırın, yürüyüş yolu gibi vatandaşların beklentilerini karşılayacak alternatiflere yer veriliyor. 


TOKİ Başakşehir Konutları başvuru şartları!

1) TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna yönelik inşa ettiği konutlara sahip olabilmek için öncelikli olarak...