04 / 05 / 2024

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ başvuru tarihi ne zaman son?

TOKİ başvuruları ev almak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Bu yüzden başvurular sıkı bir şekilde takip ediliyor.

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

İŞKUR DSİ işçi alımı 2023! DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İŞKUR DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İşte detaylar!

Sağlık bakanlığı personel alımı 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru tarihi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu gündemi meşgul etmeye başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek?

TOKİ başvuru durumu, başvuru yapan milyonlarca kişi tarafından kontrol edilmektedir. Peki TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek? İşte detaylar!

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ sosyal konut kapsamında hayata geçecek projeler vatandaşların gündemini oluşturuyor. TOKİ başvurusunun ne zaman biteceği en merak edilen sorulardan biridir. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022? TOKİ peşinat ne kadar?

TOKİ başvuru ücreti ne kadar 2022, TOKİ peşinat ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte o merak edilen detaylar!

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru ne zaman?

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor Haberi

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor

TOKİ’den ev almak isteyen vatandaşlar, TOKİ başvurusunun ne zaman biteceğini bilmek istiyor. TOKİ başvurusuna dair detaylar sorgulanıyor. Peki TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? İşte yanıtlar…

TOKİ BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

TOKİ başvuru tarihleri şu aralar çok sık araştırılıyor. Bankalar vasıtası ile yapılacak başvurular, 14 Eylül- 31 Ekim 2022 tarihleri arasında kabul edilecek. E-Devlet başvuruları ise 28 Ekim tarihinde sona erecek.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Konut tiplerinden 2+1 ve 3+1 ayrımı olmaksızın, proje bazında başvuru yapılacak. Hak sahiplerinin konut tipleri, ihale yapıldıktan hemen sonra "konut belirleme kurası" ile belirlenecek ve başvuru bedeli 500 lira olacak.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

Tüm konut tipleri için 500 lira başvuru bedeli belirlenmiştir. TOKİ başvuru ücretleri Ziraat Bankası, Halkbank şubeleri ve...