28 / 04 / 2024

TOKİ başvuru parası

TOKİ başvuru parası

Mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretiyor. TOKİ konut başvuruları için belli miktarlarda başvuru bedeli ödeniyor. Peki, TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ 2019 başvuru ücreti iadesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut projeleri için kura çekilişleri devam ediyor. Peki TOKİ başvuru parası iade tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ 2019 başvuru ücretleri iadesi...

Edirne Keşan Beğendik TOKİ başvuru dönemi!

Edirne Keşan Beğendik TOKİ başvuru dönemi bugün başlıyor. 614,34 TL taksitle ödeme yapılabilen projenin ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Ordu Mesudiye TOKİ başvuru işlemleri!

Ordu Mesudiye TOKİ başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Aylık 688,69 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 15 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Edirne Keşan Beğendik TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik'te yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede 6 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Edirne Keşan Beğendik TOKİ başvuru tarihleri...

Bingöl İnönü TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 11 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede daire satış fiyatları 227 bin 859 TL'den başlıyor. İşte Bingöl İnönü TOKİ başvuru tarihleri...

Yozgat Merkez Eskipazar TOKİ başvuru tarihleri!

Dairelerin 3+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar Projesi'nde 96 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte Yozgat Merkez Eskipazar TOKİ başvuru tarihleri..

Sivas Gemerek TOKİ başvuru 2016!

TOKİ Sivas Gemerek'te 110,70 metrekare 3+1 daireler satışa çıkıyor. Projede aylık taksitler 769 TL'den başlıyor. İşte Sivas Gemerek TOKİ başvuru 2016 detayları...

Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru dönemi 2016!

Toplamda 3 adet konutun açık satışa çıkarıldığı TOKİ Kırıkkale Çelebi Projesi'nde fiyatlar 97 bin 543 TL'den başlıyor. İşte Kırıkkale Çelebi TOKİ başvuru dönemi 2016...

Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Konya Emirgazi'de 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede aylık taksitler 587,93 TL'den başlıyor. Peki Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ başvuru şartları 2016!

TOKİ'den gelir durumu düşük olan kimseler konut sahibi olabiliyor. Peki, başvuru için 2016 yılında aylık hane halkı gelirinin, en fazla net kaç TL olması gerekiyor? TOKİ başvuru şartları 2016 nelerdir?

TOKİ başvuru parası Haberi

TOKİ başvuru parası

TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

Mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretiyor. TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor.


TOKİ tarafından üretilerek satışa sunulan konutlar hakkında bilgiler, satış gerçekleşmeden önce belirlenen iletişim araçları ile kamuoyuna duyuruluyor.


TOKİ konut başvuruları için belli miktarlarda başvuru bedeli ödeniyor. Yapılan kura sonucunda evin çıkmaması durumunda verilen başvuru parası, iade ediliyor. Peki TOKİ başvuru bedeli ne kadar?


TOKİ başvuru bedelleri ile ilgili tüm hususlar, bankada başvuru bedeli yatırılırken imzalanan belgede yer alıyor. TOKİ'ye yatırılan ön başvuru bedelleri, projeye ve gelir grubuna göre değişkenlik gösteriyor:


2.000 TL

3.000 TL

5.000 TL 


Kurada çıkmayan vatandaşlar için öncelikle "yedek" listesi oluşturuluyor. Sözleşme süresi boyunca  TOKİ...