27 / 04 / 2024

toki batman ev fiyatları

toki batman ev fiyatları

TOKİ Başkanı Mehmet Turan: "Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki devasa yatırımlara yansıyacaktır" dedi.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! O illere 50 bin sosyal konut!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOİ 50 bin konut kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Görenler şok! 60 bin lirası olan TOKİ’den ev sahibi oluyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için kurulan bir devlet kurumu olan TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlerin imdadına koşuyor. TOKİ’nin yeni kampanyasında 60 bin TL nakitle 3+1 dairelerin sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar…

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim başvurularında sona geliniyor! TOKİ'den ev almak isteyenler o tarihi kaçırmayın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin başvuruları hız kesmeden sürüyor. TOKİ, Türkiye'nin her yerinde 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde ilk etapta 250 bin konut inşa edecek. Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak olan projenin başvurularında sona yaklaşılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

toki batman ev fiyatları Haberi

toki batman ev fiyatları

- "Yaşamı kolaylaştıkça inanıyorum ki insanlar büyük şehirlere göç etmeyecektir"

- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, insanların doğdukları yerde yaşamak isteyeceğini, bu potansiyele karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti. 


Turan, kentte yapımı süren 15 bin kişilik stadyum, 300 yataklı kadın doğum hastanesi ile konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.


 Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de büyük şantiyelerinin bulunduğunu ifade eden Turan, Diyarbakır'da stadyum inşaatının sürdüğünü, Bismil ilçesindeki hastane inşaatının ise tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.


Turan, Batman'daki stadyumun yanında kapalı yüzme havuzunun da yer alacağını kaydederek, şöyle konuştu:


"Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki devasa yatırımlara yansıyacaktır. Yaşamı kolaylaştıkça inanıyorum ki insanlar büyük şehirlere göç etmeyecektir. Çünkü güzel bir coğrafya, insanlar doğdukları yerde yaşamak isterler. Biz de bu potansiyele karşılık...