15 / 05 / 2024

toki bddk bina yapım işi

toki bddk bina yapım işi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi’nde hizmet binası inşa edecek. İhale 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşiyor...

TOKİ, 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin yapılarının 6 Şubat depremlerinden alnının akıyla çıktığına dikkat çekti. Erdoğan, TOKİ'nin 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa ettiğine dikkat çekti. 

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

TOKİ'den RTÜK'e yeni bina!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina inşa edecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

BDDK, İstanbul’da yeni bir bina kiraladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), İstanbul’da yeni bir bina kiralanarak, mevcut Ankara ve İstanbul binalarının tek bir merkezde toplanmasına karar verdiğini açıkladı.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşümde 102 bina yıkılacak!

Pazarkapı'da yıkımlar başladı Trabzon - Büyükşehir Belediyesi ile TOKI'nin ortaklaşa yürüttükleri Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlara başlandı. Pazarkapı Kentsel Dönüşüm kapsamında 102 bina yıkılacak.

TOKİ BDDK binası ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi!

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları girişimlere açık olacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

TOKİ, BDDK binası için ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi' nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı...

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

toki bddk bina yapım işi Haberi

toki bddk bina yapım işi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi’nde hizmet binası inşa edecek. BDDK hizmet binasının ihalesi 30 Haziran 2014’de TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde gerçekleştirilecek.


BDDK binası ihalesinin yeni tarihi belli oldu! Öğrenmek için tıklayın!


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun hizmet binası, TOKİ ile BBDK arasında 20 Kasım 2013 tarihinde imzalanan protokol kapsamında, İstanbul Finans Merkezi Yerleşkesinde, 3328 ada 2 nolu parsele yapılacak. 


BDDK hizmet binası ihalesi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek. 


İhale uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık...