03 / 05 / 2024

TOKİ Beydağı malatya kura

TOKİ Beydağı malatya kura

TOKİ Malatya Beydağı Konutları projesi kapsamında 305 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekilişi bugün.

TOKİ Beydağı Konutlarının kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'da 1.047 lira taksitle resmen 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz konut için hemen şimdi başvurabilirsiniz!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya projesinde satışları başlattı. TOKİ'nin Malatya projesinden 1047 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Malatya Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi'ne yeni konut inşa edecek. TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut geliyor.

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

TOKİ Beydağı projesindeki daireler için kura çekimi yapıldı!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen 59 konut kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Beydağı Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında yer alan konutların kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Malatya Darende Kaymakamlık Projesi'ndeki 5 adet konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 322 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 322 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuldu.

TOKİ Beydağı malatya kura Haberi

TOKİ Beydağı malatya kura

TOKİ Malatya Beydağı Konutları projesi kapsamında 305 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu kura çekilişi bugün saat 09.30'da gerçekleşecek.  TOKİ Malatya Beydağı kura çekimi Zafer Mahallesi, Mehmet Buyruk Caddesi Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak. 


Projede yüzde 20 peşin ödemelerde 240 ay, yüzde 12 peşin ödemelerde ise 180 ay vade imkanı sunuluyor. 


Alt gelir grubu satış duyurusu için