02 / 05 / 2024

Toki Beykent yol yapımı

Toki Beykent yol yapımı

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil Beykent 1. Etap konut teslimleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. Etap'ta yer alan 568 adet konutun son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

Melikgazi TOKİ-Serkent arasına yeni yol yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

Melikgazi TOKİ ile Serkent arasına yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

TOKİ ile Serkent arasında alternatif yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesi ile Serkent arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol açılacağını söyledi.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gemlik TOKİ için yol çalışması başladı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz çalışmalarla ilgili konuştu.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Mimsin-TOKİ arasına 2.7 kilometrelik yeni yol!

Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişime açık bölgelerinde yeni yollar açarak alternatif ulaşım imkanları sağlıyor. Bu amaçla Mimsin-TOKİ arasında yapılacak yol için ihale düzenlendi.

Toki Beykent yol yapımı Haberi

Toki Beykent yol yapımı


Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.  Başkan Fadıloğlu, Beykent bölgesinde yoğun bir şekilde yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. 

Şehitkamil ilçesinde yaptığı birbirinden farklı çalışmalarla örnek bir Belediyecilik anlayışı sergileyen Şehitkamil Belediyesi, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanı olan Beykent Bölgesinde yol sorununu şimdiden çözüyor. İlçe genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmasını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapılarak yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulacak...