27 / 04 / 2024

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kura

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kura

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 36 adet konut için kura çekilişi 9 Temmuz'da yapılıyor...

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. İşte TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekilişi detayları...

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Osmaneli’nde TOKİ 2+1 ve 3+1!

TOKİ Bilecik Osmaneli’inde proje inşa edecekken bu projenin detayları ise son derece merak edilmekte. Peki TOKİ, Bilecik Osmaneli’nde kaç konut inşa edecek? İşte detaylar…

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

6 soruda TOKİ Bilecik Sosyal Konut Projesi 2022! Bilecik ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ Bilecik 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bilecik projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bilecik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! Ev almak isteyenler dikkat! 340 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren TOKİ, Bilecik'te 340 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kura Haberi

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kura

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 36 adet konut, kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Başvurular 17 Haziran-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor. Projede kuralar 9 Temmuz'da çekiliyor.


TOKİ Bilecik Pazaryeri Evleri'nde daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Yüzde 12 peşinat verilen projede 180 ay vade yapılıyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 51 bin 837 TL'den, 32+1 dairelerin fiyatları ise 80 bin 36 TL'den başlıyor. Projede taksitler 253,43 TL'den başlangıç gösteriyor.


Detaylı bilgi için