06 / 05 / 2024

toki bingöl inşaat işi ihalesi

toki bingöl inşaat işi ihalesi

TOKİ Bingöl Karlıova Viranşehir 1'er Adet 2 Hekimli Aile Sağlık Merkezi ve Eczane, Muş Mercimekkale 1'er Adet 3 Hekimli Aile Sağlık Merkezi ve Eczane, İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 24 Haziran'da yapılıyor...

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi projesinde yer alan 8 adet konut için ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağıyla açık satış sürüyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Evleri son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 144 ay vade imkanı sunan projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 3+1 konut kura sonucu!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 3+1 konut kura sonucu açıklandı. Bugün saat 10.00 itibariyle başlayan kura çekilişi kapsamında 154 adet konut için hak sahipleri belli oldu.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura sonuçları tam liste!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura sonuçları tam liste halinde yayınlandı. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için 144 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura sonuçları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura sonuçları henüz açıklanmadı. Daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlangıç gösteren projede 154 adet konut için kura çekilişi bugün gerçekleşti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi için son 2 gün!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi için son 2 gün. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için bugün son gün. Yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 108 ay vade imkanı sunan projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Aylık 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul ediliyor.

Afyon'da kat karşılığı inşaat yapım işi: 2 milyon 534 bin liraya!

Bolvadin Belediye Başkanlığından: Bolvadin İlçesi Hacıhalife Mah. 80 pafta, 157 ada, 212 parselde kayıtlı arsaya kat karşılığı inşaat yaptırılacak, ihale 20 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Karabük'te kat karşılığı inşaat yapım işi: 16 milyon 500 bin liraya!

Karabük Belediye Başkanlığı 'ndan: Karabük merkez Bayır Mahallesi 'nde ticari alan üzerinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek, ihale 15 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kat karşılığı inşaat yapım işi: 6.6 milyona!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 'nden: 22 Ağustos 2013 tarihinde, saat 14:00 'de 6 milyon 650 bin lira muhammen bedelle kira karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek

toki bingöl inşaat işi ihalesi Haberi

toki bingöl inşaat işi ihalesi

TOKİ Bingöl Karlıova Viranşehir 1'er Adet 2 Hekimli Aile Sağlık Merkezi ve Eczane, Muş Mercimekkale 1'er Adet 3 Hekimli Aile Sağlık Merkezi ve Eczane, İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 24 Haziran günü saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İş süresi yer tesliminden itibaren 360 (Üçyüzaltmış) takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için